Barbara Kruger

Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo teks pithy lan asertif sing nantang panampil.

Cara kasebut kalebu ngembangake ide-ide ing komputer, banjur mindhahake asil (asring ukuran billboard) dadi gambar.

Conto slogan sing dheweke cepet diwaca maca "Aku toko dadi aku," lan "Awak sampeyan minangka medan perang," katon ing surat putih merek dagang dheweke marang latar mburi abang.

Umume teks dheweke menehi perhatian menyang ide kayata feminis, kepenginan, lan otonomi individu, kepéngin gambar saka majalah main lan nggunakake frasa sing wani kanggo nggawe konteks anyar.

POTD 20190919 | Gambar dening Intelligence Ponggawa Google


GAMBAR TARI

Ora Raos

Ora Wadhu Wong wadon ndeleng foto gedhe banget nganggo tangan lawas sing kerut

Museum Digital

Team Museum Digital Lab Borderless minangka museum seni digital anyar ing Tokyo. Iku fitur kerjane

Kodok 108

Frog 108 Dibungkus dening Swiss François Perrier ing pertengahan abad 19th kanggo ngatur dheweke

Payung

Umbrellas: Proyek dening duo seni lingkungan Christo lan Jeanne-Claude antara taun 1984 lan 1991.

Puncak pucuk

Puncak Jagged Dikirim ing asap saka liar kaya Washington State, ing serrated kasebut

Wave

Gelombang Gelombang (Separo ngisor ...), 2013 minangka conto seniman Ramyond Pettibon sing wani, cerah

travel

Voyager Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

Waluh tanpa wates

Waluh Tanpa wates Iki instalasi sing nggumunake, Kabeh Katresnan Abadi Kanggo labu, yaiku dening Jepang

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

Cardi B

Cardi B ... ... tekan 2019 Met Gala ing Metropolitan Museum of

Lukisan Street saka Lukisan Klasik

Tampilan Street Artis Klasik Halley Docherty nggawe kolase kanthi gambar superimposing klasik

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge

Dis-Assemblage

Dis-Assemblage Damián Ortega's Cosmic Thing, 2002 tanpa keraguan salah sawijining sing paling misuwur

Melting Arsitektur

Melting Arsitektur Pusat Lou Ruvo sing katon kaya digawe dening arsitek, Frank Gehry, dadi

Ora ana sing bisa dideleng ing kene.

Ora ana sing bisa dideleng ing kene. Kabut tebal nglengkapi metropolis Tionghoa ing Changzhou. POTD 20181201