BERLIN | nganti Nov 16, 2019

Spree Urban

PARADOX X CPT.OLF 16-19

"Paradoks x CPT.OLF 16-19" - Pameran kasebut - nuduhake kaping pisanan, foto-foto luar biasa sing dijupuk Cpt.Olf sajrone taun 4 taun minangka fotografer penduduk Paradox, panulis pixação paling umum ing Berlin lan climber kutha.

Saliyane karya seni asli sing disumbang dening Paradox, pertunjukan kasebut uga bakal nampilake foto eksplorasi kutha Cpt.Olf.

"CPT.OLF 16-19" - Buku kasebut - minangka photobook pendamping kanggo pameran, diterbitake ing buku winates 500.

Diterbitake kanggo pisanan, foto Cpt_Olf minangka tonggak sejarah ing fotografi kutha uga akun wiwitan saka Paradox.





tagged , , .