LONDON | Oct 18 - Feb 09, 2020

Galeri Photographer

Dijupuk ing Soho

Gambar Fitur: John Goldblatt Untitled
saka seri 'The Undressing Room', 1968 © John Goldblatt

William Klein Men ndhelikake rai / 69 Sauna & Pijet © William Klein

Sanajan wilayah Soho cukup cilik (siji mil persegi) lan diwatesi dening sawetara lurung-lurung sing paling sugih lan paling komersial ing London, tetep dadi papan sing kompleks saka unorthodoxy, keragaman, toleransi lan ora bisa dipercaya.

Shot in Soho minangka pameran asli sing ngrameke budaya, komunitas lan sejarah inovasi kreatif Soho uga nyoroti posisi minangka situs perlawanan.

Pameran kasebut nggambarake sejarah, mitos lan karakter saka komunitas sing ora bisa dipercaya, ora setya, eksentriksitas lan komunitas sing rajutan rapet.

Kanthi pirang-pirang cara, Soho tetep dadi remaja sing mbrontak ing London.

Wis dadi papan sing ana gandhengane lan kreatif kaya wis apik banget.





tagged , , , .