Casa Tomada

Ing Galeri Saatchi ing London, sawijining pengunjung ngrebut foto bebarengan karo "Casa Tomada," karya karya seniman Kolombia Rafael Gomezbarros.

Potongan kasebut kalebu ing galeri "Pangea:

Seni Anyar Saka Afrika lan Amerika Latin. "

POTD 20191013 | Gambar dening Kiyoshi Yamada


GAMBAR TARI




tagged .