Pamasangan pisang Art Basel Maurizio Cattelan mangan 120000 USD seniman kinerja David Datuna

Art Basel: pisang instalasi US $ 120.000 Maurizio Cattelan sing dipangan dening seniman liyane.

Karya gedhung gedhang overripe menyang tembok sing adol US $ 120.000 wis dipangan dening seniman kinerja sing kapisah.

Karya seni, sing judule Komedi, dening seniman Italia Maurizio Cattelan, ditampilake ing galeri internasional Perrotin ing Art Basel ing Miami.

Telung panuku tuku potongan gambar gedhang winates minggu iki.

Nanging seniman kinerja David Datuna narik saka tembok, ngintip lan dimulai dina Setu.

Art Basel Maurizio Cattelan 120.000 USD pisang instalasi

"Pagelaran seni dening aku. Aku tresna marang karya seni Maurizio Cattelan lan aku seneng karo instalasi iki. Apik banget,"

Pak Datuna dikirimake ing Instagram.

Sanajan awal anggota pegawe, pisang kasebut cepet diganti lan ora bakal ditindakake tindakan liyane.

Seni sing dilaporake dilengkapi sertifikat keaslian, tegese pamilik bisa ngganti pisang kasebut.

"[Datuna] ora ngrusak karya seni. Banana iku ide," Lucien Terras, direktur ing galeri, marang Miami Herald.

Polisi mengko dipasrahake kanggo njaga gedhong panggantos.

Art Basel minangka salah sawijining pameran seni kontemporer paling dhuwur ing donya.

Sebagian sourced @ BBC News


Bir Kayangan Desain Karpet Shintaro Kago

Kain Bir: Kanvas Anyar sing Kaget

Minangka panyuwunan bir kerajinan mundhak ing saindenging jagad, bir golek pencari desain sing bakal mbedakake saka pesainge. Art

Rekam Lelang Kanggo Seni. Lukisan Da Vinci Nupuk $ 450.3 Million.

Salvator Mundi, lukisan Leonardo da Vinci sing dawa saka Yesus Kristus sing diwenehake dening Raja Louis XII saka Prancis luwih saka 500 taun kepungkur, wis adol

MUNGKUT | Museum Kraton | 4D Art - Apa iku? Kèndêl ingsun | terus

Campuran teknologi lan sejarah Cina kuno, Museum Istana Beijing nggawa lukisan abad kaping 12 Ing Kali Kali Ing Qingming Festival urip ing

wong sing cocog karo badan emas karo swiwi ing tangga abang

Ing Moments Paling Dielingake Met Gala: Ngelingake Acara Fesyen Paling Gedhe Taun iki

Ing tanggal 4 Mei 2020, langkah-langkah Met tetep kosong, ora ana ing babagan gaya fashion taun biasane kanggo para selebriti lan perancang.




dikirim ing Buzz lan diwenehi , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN