Art Basel: pisang instalasi US $ 120.000 Maurizio Cattelan sing dipangan dening seniman liyane.

Karya gedhung gedhang overripe menyang tembok sing adol US $ 120.000 wis dipangan dening seniman kinerja sing kapisah.

Karya seni, sing judule Komedi, dening seniman Italia Maurizio Cattelan, ditampilake ing galeri internasional Perrotin ing Art Basel ing Miami.

Telung panuku tuku potongan gambar gedhang winates minggu iki.

Nanging seniman kinerja David Datuna narik saka tembok, ngintip lan dimulai dina Setu.

"Pagelaran seni dening aku. Aku tresna marang karya seni Maurizio Cattelan lan aku seneng karo instalasi iki. Apik banget,"

Pak Datuna dikirimake ing Instagram.

Sanajan awal anggota pegawe, pisang kasebut cepet diganti lan ora bakal ditindakake tindakan liyane.

Seni sing dilaporake dilengkapi sertifikat keaslian, tegese pamilik bisa ngganti pisang kasebut.

"[Datuna] ora ngrusak karya seni. Banana iku ide," Lucien Terras, direktur ing galeri, marang Miami Herald.

Polisi mengko dipasrahake kanggo njaga gedhong panggantos.

Art Basel minangka salah sawijining pameran seni kontemporer paling dhuwur ing donya.

Sebagian sourced @ BBC News


CHINA | Museum Fotografi Kontemporer Kaping pisanan

Gegayuh minangka ruang budaya kanggo masarakat lokal lan peneliti akademik internasional, ing Lianzhou

PARIS | Saka Kasunyatan Dijupuk nganti Realitas Virtual | Louvre | Oct 24, 2019 - Feb 24, 2020

Saka akeh wong sing akeh banget menyang vitrine kaca peluru-bukti, akeh pengunjung nemokake pengalaman sing dideleng

LUMA | Taman Lisa lan Kevin Siwoff

LUMA | Ndelok Swara Swara Lisa Park lan Kevin Siwoff

Proyek 3D | Ndelok Bangsa Paling Dipencet ing Donya

Proyek 3D | Ndelok Bangsa Paling Dipencet ing Donya




tagged , .