DÜSSELDORF Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen K21 Galeri Gambar permanen Koleksi lukisan gambar
DÜSSELDORF Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen K21 Permanent Collection gallery light color installation art dark room

DÜSSELDORF

Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen

Koleksi K21 permanen

K21 mbukak ing musium seni kontemporer Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen.

Presentasi koleksi permanen ing crito 2nd lan 3rd bakal nampilake karya-karya saka pungkasan 1980s lancar (Marina Abramović, Paul McCarthy, Katharina Fritsch, Robert Gober, Maria Lassnig, Rosemarie Trockel, Thomas Ruff, Thomas Schütte, Wael Shawky, Ana Torfs , Akram Zaatari lan liya-liyane).

Sasampunipun pemugaran lengkap, karya pivotal Reinhard Manya "Das Deutschlandgerät" (Piranti Jerman) bakal maneh, dene etnik bel bakal dadi pameran kanggo sementara.

DÜSSELDORF Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen K21 Galeri Gambar permanen Koleksi lukisan gambar

Toko ndhuwur 1rst bakal dadi ruang umum sing darmabakti kanggo kecemplung lan ijol-ijolan.

Antarane liyane, Arsip Fotcher Dorothee lan Konrad bakal dipasang ing kene kanthi permanen.

Sing isih ana ing ngisor cupola yaiku karya instalasi Tomás Saraceno "ing orbit".





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN