MUNICH | nganti Jul 19, 2020

Museum Brandhorst

Forever Young - 10 Museum Brandhorst

Ulang-ulang taun museum kaping sepuluh ing Mei 2019 minangka acara pameran koleksi sing ditambahi.

"Forever Young - 10 Year Museum Brandhorst" nglacak arcane saka 1960 kanggo produksi seni dina iki, lan nggabungake akeh akuisisi taun-taun pungkasan kanthi sorotan sing luwih akrab.

Pameran kasebut kalebu sawetara karya 250 dening seniman 44 lan duwe telung tema utama: Sing pertama yaiku seni Pop, lan utamane ukuran politik sing asring ora diabaikan.

Strand kapindho darmabakti kanggo topik subyektif thukul ing jaman saiki - lan uga dadi pitakonan babagan kepiye pengaruh kapitalisme pungkasan.

Bagian kaping tiga dadi salah sawijining kekuwatan utama Museum Brandhorst: Lukisan kontemporer lan masalah babagan cara seni tradisional tradisional nganyarake maneh.





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN