Cardi B 2019 Met Gala Metropolitan Museum of Art Dress maroon bulu kanthi sepur dawa
Cardi B 2019 Met Gala Metropolitan Museum of Art Dress maroon bulu kanthi sepur dawa

Kertu B ...

... tiba kanggo 2019 Met Gala ing Metropolitan Museum of Art.

POTD 20191207 | Gambar ora dingerteni


GAMBAR DINA IKI

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a

bat cat watercolor mabur ngluwihi 4 buruh penjagaan kesehatan sing dibungkus

Watercolors Apokaliptik

Watercolors Apokaliptik Kelompok pelukis "Poetic Watercolor" ing China wis asale minangka outlet kanggo para pelukis mbayar

3 macan lan 3 pelatih sing tenggelam ing kolam renang kanggo motret

Pintu Tigers Sabanjure

Door Next Door Ing Safari Pantai Myrtle ing South Carolina, Amerika Serikat, Kevin Antle lan staf kerja karo dheweke

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih Urip ing ngarep

Sunrise Swiss

Sunrise Swiss Ing sisih lor Swiss, wedhok salju mangsa ing gunung Wasserflue. Photographer Christian Gehrig ngayahi rana terbuka kanggo

dog in pengering rambut salon pink in Bangkok

Puphum Posh sing Diutus ing Bangkok

Puri Posh sing Diutus ing obsesi asu purwa Bangkok Bangkok dadi prioritas kabutuhan kewan sing wis diresiki.

ing lampu instalasi lampu Chris Fraser sing refracted corak berwarna bayangan warni obscuras

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan menehi kawigaten marang kualitas cahya sing ajaib lan misterius

Bocah lanang Brasil lungguh ing pundhak wong lanang Brasil kanthi nyenengake para penonton bal-balan

Nyenengake Gol - Juara Copa

Nyenengake Gol Ing final saka Copa Libertadores, para penggemar tim bal-balan Flamengo ing Brazil dadi bungah

Nangis getih

Nangis Getih Nalika mlaku menyang "Dina Zikir" ing Seaham, Inggris, patung prajurit bersejarah "Tommy

Richard Mosse ngilangi teknologi film inframerah militer nggambarake instalasi magenta layung abang lavender fotografi Pegunungan Demokratik Kongo

Hunches & Bunches

Hunches & Bunches Richard Mosse nggunakake teknologi film militer sing bubar ditetepake ing Perang Dunia II dadi

telung penari sing nganggo kostum biru sing nyenengake sajrone pawai karnaval ing Rio de Janeiro, Brasil nalika karnaval

Pahargyan Samba Surreal

Samba Surreal Sajrone Karnival taun iki ing Rio de Janeiro, anggota sekolah samba Portela nindakake ing Sapucaí

pasir segara pantai esuk pasir tokoh patung misterius

Papan Liyane

Liyane Merseyside, UK | Potongan patung digawe ing taun 1997 dening seniman Inggris, Sir Antony Gormley. Dumunung ing Crosby

Dheweke duwe pangarep-arep sing wedi marang Barbara Kruger Foto-manipulasi kolase fotografi sing nulis slogan frasa kandel

Barbara Kruger

Barbara Kruger Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo pithy lan teks asertif sing nantang panampil.

Art Uncorked

Art Uncorked: Pamasangan dicet tangan kanthi 200 botol sampanye dening seniman kontemporer adhedhasar London, Haut de Gamme, kanggo ngrayakake 200

Gotcha

Gotcha Kaloro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur. Fotografi dening Matthew Henry




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN