pasir segara pantai esuk pasir tokoh patung misterius
pasir segara pantai esuk pasir tokoh patung misterius

Papan Liyane

Merseyside, Inggris | Potongan patung digawe ing taun 1997 dening seniman Inggris, Sir Antony Gormley.

Dumunung ing Pantai Crosby ing Merseyside, Inggris, kasusun saka 100 tokoh wesi sing nyebar ing rong mil.

Tokoh kasebut kabeh ngadhepi menyang segara lan ditrapake ing awak telanjang seniman dhewe.

Foto: Anthony Gormley


GAMBAR DINA IKI

ing lampu instalasi lampu Chris Fraser sing refracted corak berwarna bayangan warni obscuras

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan menehi kawigaten marang kualitas cahya sing ajaib lan misterius

Antarane Garis

Antarane Lines Mist ngubengi sudhut flysch ing Basque Coast ing Spanyol. Flysch gantian tipis

Artis nggambar seniman, nggambar seniman.

Kaping pisanan, aku pengin sampeyan kabeh ora pegel karo judhul kasebut. Aku ora bisa mikir babagan

cahya

Light Untitled (kanggo "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68. POTD 20190706 | Patung dening Dan Flavin

Argentina

Argentina Foto dening Eduardo Sánchez La Boca | Buenos Aires | Argentina

Penari Masked

Ndedonga kanggo Damai Donya Penari topeng tampil ing festival ing Kathmandu, Nepal. Festival kasebut, sing dianakake ing a

Art Uncorked

Art Uncorked: Pamasangan dicet tangan kanthi 200 botol sampanye dening seniman kontemporer adhedhasar London, Haut de Gamme, kanggo ngrayakake 200

Lampu futuristik

Lampu futuristik Rekam jangka panjang iki nuduhake jembatan laut sing paling dawa ing saindenging jagad. Iki ngubungake Hong Kong lan Macau. Iku

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih Urip ing ngarep

es pemotong esuke cityscape city skyline Harbin China pola geometri pola beku kali

Pemotong es

Pemotong Ais Minangka persiapan kanggo festival es lan salju Harbin, para pekerja nggunakake mesin kanggo ngethok blok gedhe

Kabeh Katresnan Abadi Kanggo Artis Jepang Pumps Yayoi Kusama, kamar pangilon immersive dots titik seni cahya

Waluh tanpa wates

Waluh Tanpa wates Instalasi sing nggumunake iki, Kabeh Cinta Langgeng sing Dakduwe kanggo Waluh, yaiku dening seniman Jepang Yayoi Kusama.

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel menyang Dokter Congolese

Dilapisi ing instalasi warna Kain cat dicat Katharina Grosse nggawa struktur seni warna dru visual immersive visual

Digunakake ing Werna

Bungkus ing warna Katharina Grosse minangka seniman Jerman, sing karyane nggunakake arsitektur, patung lan lukisan.

wong mlumpat menyang kolam renang ing musim panas ing foto vintaj

Camp Liburan Butlin: Nostalgia Panas Inggris

Kamp Liburan Butlin: Lomba Nostalgia Musim Panas Inggris sing apik lan arcade hiburan minangka pondhasi sesanti Billy Butlin

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing nyembah bintang saka




Tags: