Papan kanggo lobi turbin london modern Olafur Eliasson Weather Project njero ruangan srengenge berkat panas dadi cahya oranye sing anget
Papan kanggo lobi turbin london modern Olafur Eliasson Weather Project njero ruangan srengenge berkat panas dadi cahya oranye sing anget

Proyek Cuaca

London, Inggris | Pemasangan ing London Tate Modern ing taun 2003, ing Hall Turbine sing misuwur.

Artis Denmark Olafur Eliasson nggunakake cakram semicircular, sing nggambarake langit-langit sing cermin supaya katon bunder, arupi atusan lampu monochromatic sing sumunar cahya kuning.

Humidifiers nggawe kesalahan ing udhara, lan pengunjung bisa ndeleng awake dhewe ing cermin langit-langit sing amba minangka bayangan ireng cilik.

Ditampilake nem wulan, karya kasebut narik rong yuta pengunjung.

Foto: publicdelivery


GAMBAR DINA IKI

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan papan sing didhasarake ing New York pisanan

Cadillac Ranch

Cadillac Ranch Cadillac Ranch minangka instalasi seni lan patung umum ing Amarillo, Texas, AS. Iki digawe ing

dog in pengering rambut salon pink in Bangkok

Puphum Posh sing Diutus ing Bangkok

Puri Posh sing Diutus ing obsesi asu purwa Bangkok Bangkok dadi prioritas kabutuhan kewan sing wis diresiki.

gambar film wanita njupuk gambar patung Paskah ing Chili

Enigma Pulo Paskah

Enigma Pulo Paskah kanthi misteri, Rapa Nui - uga dikenal kanthi jeneng Pulo Paskah - ditemokake 1,000

Kumelun City

Kumelun City

wanita dicelup nalika nari tango karo kancane

Milonga Piandel

Milonga Piandel Karla Gachet dikenal kanggo proyek foto dheweke sing nggawe dokumentasi urip ing Amerika Latin.

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore Genre musik sing dikenal minangka "rock punk" minangka unik kanggo kualitas visual

Shroud saka Somme

Shroud saka Relawan Somme saka Batalyon 1st saka Anglians Royal mbantu sawetara

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo ngilangi cathetan jagad Guinness kanggo prau naga sing paling dawa sajrone ana acara

buku-buku kawruh web instalasi seni seni kusut lingkungan atmosfer liyane Crossing 2018 Melbourne Art Fair Chiharu Shiota

Web Pengetahuan

Webs of Knowledge Picture yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota, The Crossing (2018) kanggo 2018 Art Artis XNUMX.

Lukisan minyak Caspar David Friedrich Abbey Ing Oak Horror Romantis tokoh sing nggawa suasana coffin medeni wit-witan sing mati

Seram Romantik

Lukisan lenga romantis Horror Caspar David Friedrich ing Abbey In the Forest, 1810 nggambarake klompok tokoh sing nggawa

kaca crita saka film "Parasite"

Sadurunge "Parasite"

Sadurunge "Parasite" Sadurunge Bong Joon-Ho's Parasite minangka film sing diakoni sacara kritis, plot cipta film kasebut mung seri

wektu

Fotografi wayahe Wayah wektu dening Asif Aman, motret kawinan. POTD 20181231 | Fotografi dening GAMBAR Asif Aman

Kabeh Katresnan Abadi Kanggo Artis Jepang Pumps Yayoi Kusama, kamar pangilon immersive dots titik seni cahya

Waluh tanpa wates

Waluh Tanpa wates Iki instalasi sing nggumunake, Kabeh Katresnan Abadi Kanggo labu, yaiku dening seniman Jepang Yayoi Kusama.

overhead nembak saka ballerinas enom ing tutus cepet-cepet mudhun tangga

Bustling Ballerinas

Bustling Ballerinas Gambar 2002 iki nuduhake balerinas enom, umur enem nganti wolung taun, balap liwat lorong Casina




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN