Dilapisi ing instalasi warna Kain cat dicat Katharina Grosse nggawa struktur seni warna dru visual immersive visual
Dilapisi ing instalasi warna Kain cat dicat Katharina Grosse nggawa struktur seni warna dru visual immersive visual

Digunakake ing Werna

Katharina Grosse minangka seniman Jerman, sing karyane nggunakake arsitektur, patung lan lukisan.

Dheweke misuwur amarga instalasi sing gegandhengan karo situs kanggo nggawe pengalaman visual sing immersive.

Dheweke wis nggunakake alat panyemprot cat industri kanggo ngetrapake warna warna menyang pirang-pirang permukaan wiwit pungkasan taun 1990-an, lan asring nggunakake cat akrilik sing disemprotake kanthi akrilik kanggo nggawe elemen patung ukuran gedhe lan karya tembok sing luwih cilik.


GAMBAR DINA IKI

Museum Digital

Team Museum Digital Lab Borderless minangka museum seni digital anyar ing Tokyo. Iki dilengkapi karya cahya lan ramalan

es pemotong esuke cityscape city skyline Harbin China pola geometri pola beku kali

Pemotong es

Pemotong Ais Minangka persiapan kanggo festival es lan salju Harbin, para pekerja nggunakake mesin kanggo ngethok blok gedhe

Bocah lanang Brasil lungguh ing pundhak wong lanang Brasil kanthi nyenengake para penonton bal-balan

Nyenengake Gol - Juara Copa

Nyenengake Gol Ing final saka Copa Libertadores, para penggemar tim bal-balan Flamengo ing Brazil dadi bungah

ombak nabrak mercusuar County Durham Seaham badai laut segara peringatan cuaca

Kacilakan gelombang

County Durham, Inggris Gelombang nabrak ing tembok pier ing Mercusuar Seaham amarga peringatan cuaca tetep ana ing papan

3 macan lan 3 pelatih sing tenggelam ing kolam renang kanggo motret

Pintu Tigers Sabanjure

Door Next Door Ing Safari Pantai Myrtle ing South Carolina, Amerika Serikat, Kevin Antle lan staf kerja karo dheweke

Tragedi Cai Guo-Qiang gambar seni taxidermy macan ditembak kekerasan nglawan kewan alam

Tragedi

Tragedi Ing pagelaran ephemeral, gambar gunpowder, lan nyekel instalasi, Cai Guo-Qiang nyinau papan dununge ing jagad raya lan

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel menyang Dokter Congolese

buku-buku kawruh web instalasi seni seni kusut lingkungan atmosfer liyane Crossing 2018 Melbourne Art Fair Chiharu Shiota

Web Pengetahuan

Webs of Knowledge Picture yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota, The Crossing (2018) kanggo 2018 Art Artis XNUMX.

kutha seni jalanan mural seni buta kutha The Shipwreck of Bienvenu Ella Pitr

Gergasi Ngaso

Nggawe Giant To Artis Prancis Ella lan Pitr, lanskap kutha minangka papan dolanan ing ngendi para raksasa mlaku-mlaku lan papan

Papan kanggo lobi turbin london modern Olafur Eliasson Weather Project njero ruangan srengenge berkat panas dadi cahya oranye sing anget

Proyek Cuaca

Projek Cuaca London, Inggris | Pemasangan ing London Tate Modern ing taun 2003, ing Hall Turbine sing misuwur.

Tafsiran Modern

Tafsiran Modhèl kaluwihan pemahat Marcus Golter nuduhake pati minangka foto fotografer nganggo ponsel ing

overhead nembak saka ballerinas enom ing tutus cepet-cepet mudhun tangga

Bustling Ballerinas

Bustling Ballerinas Gambar 2002 iki nuduhake balerinas enom, umur enem nganti wolung taun, balap liwat lorong Casina

Seoul Home Kanazawa Beijing nggantungake struktur kain sutra ijo organ omah tradisional Hanok Do Ho Suh

struktur

Struktur Salah sawijining karya penting ing Suh yaiku potongan kasebut kanthi judhul "Seoul Home / Seoul Home / Kanazawa Home / Beijing Home" (2012),

Kumelun City

Kumelun City

Art Lukisan nggo pangowahan ngowahi pakaryan paksa 19 taun shutterstock seniman

Makarya Kolaborasi

Pakaryan Kolaborasi "Shutterstock (2015)" dening Paul Stephenson, "Nggawe kolaborasi", Stephenson ngowahi urip sing isih ana dening seniman abad kaping 19,




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN