main radikal kinerja Valie Ekspor pembebasan wanita ekstrim ditindhes pria
main radikal kinerja Valie Ekspor pembebasan wanita ekstrim ditindhes pria

Power Play

Valie Export, minangka seniman Austrian sing misuwur kanthi foto lan penampilan radikal babagan awak wanita lan pandangane lanang.

Dheweke digambarke ing kene mlaku pasangane, Peter Weibel, nganggo tali pinggir dalan, tumindak ing dalan kanggo ngarahake dhokumèntasi lan nyatakake minangka dolanan kekuwatan hubungane antara jinis kelamin.

Tumindak kesenian kasebut dijamin kanggo narik kawigaten masarakat, radikalisasi hubungane karo kelamin kanthi njupuk pembebasan wanita sing ekstrem saka penindasan lanang. 


GAMBAR DINA IKI

Seni ilusi gambar graffiti 3D

Gerbang Sinakit Gesang

Ilusi Paint Luar Biasa Artis jalanan Prancis, Scaf, ngobrol karo seni kanthi macak lan foto ing

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91

pesawat udhara pesawat sing ditetepake ing bandara ing Jerman

Globalisasi Ground

Globalisasi Ground njupuk menyang langit, fotografer udara - Tom Hegen - nggunakake titik vantase dheweke kanggo nyathet

Pertandingan tomat pangan mbuwang festival jalan ing Spanyol dadi podo abang sing nyenengake

Perang Donya

Perang Donya

Penghargaan Fotografer Mamalia Taun 2021: Kewan Liar Inggris ing Lockdown

Foto Daniel Whitby saka Rhinolophidae (dikenal minangka bat tapel jaran sing luwih murah), menang papan pisanan kanggo 'Mammal Photographer

icloud iman

Pracaya karo pamikiran lan idealisme, mesthi ora bisa dilalekake ing saben wong, bisa urip kaya wong asing ing tanah kasebut

Lokasi Mboten umum

Lokasi Mboten umum ing Bucharest (Romania) Museum seni anyar dibukak ing bunker Stalin; dijenengi "Muzeul de arta

Sunrise Swiss

Kabut Sunrise Musim Dingin Swiss nyusup gunung Wasserflue sing dununge ing sisih lor Swiss. Khayalan gerakan ing gambar iki

Naga paling dawa

Naga Paling dawa Artikel dening The Guardian negesake manawa para rower sukses ngilangi rekor paling dawa

Kodok 108

108 Frog Dibungkus dening Swiss François Perrier ing pertengahan abad kaping-19 kanggo ngatur dheweke ing adegan manungsa saben dinten. Ing

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel menyang Dokter Congolese

telung penari sing nganggo kostum biru sing nyenengake sajrone pawai karnaval ing Rio de Janeiro, Brasil nalika karnaval

Pahargyan Samba Surreal

Samba Surreal Sajrone Karnival taun iki ing Rio de Janeiro, anggota sekolah samba Portela nindakake ing Sapucaí

es pemotong esuke cityscape city skyline Harbin China pola geometri pola beku kali

Pemotong es

Pemotong Ais Minangka persiapan kanggo festival es lan salju Harbin, para pekerja nggunakake mesin kanggo ngethok blok gedhe

patung seni cat seni manungsa nutupi wanita warna-warna warna wanita sing nyiram Millie Brown Celeland Bodies

Patung Manungsa

Arca Manungsa seni Inggris, Millie Brown, dadi patung manungsa amarga cat warna-warna diwutahake ing sirahe

ombak nabrak mercusuar County Durham Seaham badai laut segara peringatan cuaca

Kacilakan gelombang

County Durham, Inggris Gelombang nabrak ing tembok pier ing Mercusuar Seaham amarga peringatan cuaca tetep ana ing papan




Tags: