kekuwatan muter radikal Valie Export penindasan wanita ekstrem sing ditindhes lanang
kekuwatan muter radikal Valie Export penindasan wanita ekstrem sing ditindhes lanang

Power Play

Valie Export, minangka seniman Austrian sing misuwur kanthi foto lan penampilan radikal babagan awak wanita lan pandangane lanang.

Dheweke digambarke ing kene mlaku pasangane, Peter Weibel, nganggo tali pinggir dalan, tumindak ing dalan kanggo ngarahake dhokumèntasi lan nyatakake minangka dolanan kekuwatan hubungane antara jinis kelamin.

Tumindak kesenian kasebut dijamin kanggo narik kawigaten masarakat, radikalisasi hubungane karo kelamin kanthi njupuk pembebasan wanita sing ekstrem saka penindasan lanang.


GAMBAR DINA IKI

gambar pantai kanthi watu sing dituduhake karo tandhing kafe vinta sing diowahi dadi pemandangan

Impian ing Donya Nyata

Impian ing Donya Nyata Ing seri foto, Invasivo, fotografer Samm Escobar Solano campuran fotografi nganggo digital stark

Benteng kuno salju salju ing Uzbekistan kanthi warna sing luwih peteng

Kebangkitan Jalan Sutra

Kebangkitan Jalan Sutra Miturut siji legenda abad kaping-11, Ark of Bukhara minangka kubu kuno sing dibangun

Kumelun City

Kumelun City

Art Uncorked

Art Uncorked: Pamasangan dicet tangan kanthi 200 botol sampanye dening seniman kontemporer adhedhasar London, Haut de Gamme, kanggo ngrayakake 200

kaca crita saka film "Parasite"

Sadurunge "Parasite"

Sadurunge "Parasite" Sadurunge Bong Joon-Ho's Parasite minangka film sing diakoni sacara kritis, plot cipta film kasebut mung seri

Lampu Malam

Lampu wengi Wong seneng wengi ing kutha ing Tokyo. Njupuk foto iki tegese njupuk risiko,

Papan kanggo lobi turbin london modern Olafur Eliasson Weather Project njero ruangan srengenge berkat panas dadi cahya oranye sing anget

Proyek Cuaca

Projek Cuaca London, Inggris | Pemasangan ing London Tate Modern ing taun 2003, ing Hall Turbine sing misuwur.

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a

patung Anggur klentik saka bangku kayu Qing Dinasti Ai Weiwei perabotan repurposed

Memori Kayu

Gandum Kayu Kayu, kluster saka bangku kayu saka Dinasti Qing (1644-1911), kalebu bagean Ai Weiwei

Kabeh Katresnan Abadi Kanggo Artis Jepang Pumps Yayoi Kusama, kamar pangilon immersive dots titik seni cahya

Waluh tanpa wates

Waluh Tanpa wates Iki instalasi sing nggumunake, Kabeh Katresnan Abadi Kanggo labu, yaiku dening seniman Jepang Yayoi Kusama.

Cadillac Ranch

Cadillac Ranch Cadillac Ranch minangka instalasi seni lan patung umum ing Amarillo, Texas, AS. Iki digawe ing

wanita dicelup nalika nari tango karo kancane

Milonga Piandel

Milonga Piandel Karla Gachet dikenal kanggo proyek foto dheweke sing nggawe dokumentasi urip ing Amerika Latin.

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso sing bisa ndeleng akeh

Seoul Home Kanazawa Beijing nggantungake struktur kain sutra ijo organ omah tradisional Hanok Do Ho Suh

struktur

Struktur Salah sawijining karya penting ing Suh yaiku potongan kasebut kanthi judhul "Seoul Home / Seoul Home / Kanazawa Home / Beijing Home" (2012),




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN