Galeri Arcturus Genesis pameran lukisan patung pemasangan Rapat Paus Deborah Harris Toronto

TORONTO | Galeri Arcturus | Paus Rapat - Deborah Harris

Galeri galeri Genesis nampilake karya sing responsif kanggo pitakonan utawa tema tartamtu, asring diwiwiti saka instalasi wangun lan patung sing bakal kalebu seni digawe ing ruang kasebut.

Instalasi lan karya dening Deborah Harris.

MEETINGWHALE

KAMI KITA NGAKTIKHATKAN KIRIMAN KAMI NAVIGATE
KANGGO BETUL KANGGO
TAPI APA APA?
IN PENTING PAKSA KITA BISA DIKANGGUT WANGSAWA
Lan BENGKEL FACE SOMETHING
MANGSA KANGGO
Sing NJABAT MANAJAWA KENE
PADANGGULENGAN INI KANGGO KANGGO





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN