Galeri seni sisih wétan Berlin Wall Fall ing seni njaba njaba Jerman

BERLIN | Galeri sisih Wetan | Tembok Berlin

Dumunung ing ruang umum, East Side Gallery bisa diakses sacara umum ing wayah wengi.

Dumunung ing Mühlenstraße ing Berlin Friedrichshain minangka galeri udara sing paling dawa ing donya, kanthi 1,316 meter minangka bagean saka tapel wates antara Timur lan Berlin Kulon.

Iki dibukak Februari - September 1990, lan direnovasi tanggal Februari - September 2009.

Sawijining satus gambar format sing dicet langsung ing tembok yaiku kanggo nggegirisi tiba ing tembok, amarga ngatasi Tirai Besi ing Eropa, euforia babagan perdamaian, kebebasan saka buron, mata-mata lan kurang kebebasan lan ngarep-arep masyarakat sing luwih apik, luwih akeh manungsa.

Kanggo crita pribadi, ngarep-arep lan impen.

Galeri Wetan sisih Berlin Wetan seni lukisan kacilakan ing njaban Jerman
Galeri seni sisih wétan Berlin Wall Fall ing seni njaba njaba Jerman

Galeri sisih Wétan mangertos minangka monumen tumiba ing Tembok Berlin lan resolusi sing tentrem kanggo watesan lan konvensi ing antarane perusahaan lan wong.

Luwih saka 3 yuta pengunjung sing teka ing East Side Gallery saben taun.

Kajaba iku, Galeri Wétan sisih Wetan isih dadi siji-siji tugu otorisasi asli liwat rong puluh taun.





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN