PEMBANGUNAN Romania | Museum Nasional Seni Kontemporer | Ndeleng Sejarah 1947 - 2007. Koleksi MNAC

Sejarah seni kontemporer Romania ditampilake kanthi penekanan ing dimensi dokumenter lan seni, babagan produksi budaya lan konteks sing ditemtokake, ing pameran khusus kanggo Koleksi MNAC permanen, Ningali Sejarah 1947 - 2007, dumunung ing. lantai pisanan museum.

Dadi, sejarah kontemporer lan sejarah seni Romania saiki mlebu ing dialog liwat tampilan sistematis salah sawijining koleksi musium eklektik negara kita.

Umume diwarisake saka institusi liyane lan nggambarake, nganti 1990, mekanisme tuku saka struktur propaganda budaya komunis, koleksi MNAC bisa menehi kontribusi kanggo nggambarake babagan seni seni roman, saka perspektif sing dituntun ora mung miturut kritéria nilai nanging uga dening ringkesan konteks sosial, ekonomi lan politik sing ana pengaruh.

Ningali Sejarah (1947-2007) dirancang minangka platform terbuka kanggo presentasi, analisa, lan debat, miturut prinsip curating kolektif lan kaiket terus-terusan ganti liwat akumulasi pengetahuan.





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , .