DRESDEN | nganti Dec 2020 | OSTRALE | Taun interim 2020 - Antarane Biennales

Ing taun 2020 sing bakal teka, OSTRALE bakal nampilake sawetara karya sing wis ditampilake ing Dresden ing kutha liyane uga, antara liya Ibukutha Eropa Budaya Rijeka (Croatia).

Kutha Dresden uga nglamar dadi Ibukutha Éropah ing taun 2025.

Emina Višnić, Direktur UtamaRijeka 2020, ngumumake: "OSTRALE wis nggawe pirang-pirang program kabudayan ibukutha Eropa ing taun-taun kepungkur, kaya ing Pécs (Hongaria, 2010), Wroclaw (Poland, 2016), Valletta (Malta, 2018) lan kutha liyane. Saiki, ing Rijeka, ing ngisor iki judhul 'Watergate', bakal nggabungake konsep '-isme' saiki menyang telung tema utama 'Work, Migration and Water'. ".

"Kita seneng banget yen ing taun sing bakal teka ing Biennale, kita bakal bisa mbantu mbentuk program kanggo Ibukutha Budaya Eropa. 'Watergate' bakal nggabungake unsur-unsur pameran tema taun 'Ismus', 'WomanIsm' lan 'MigARTion' ", Andrea Hilger uga kepenak laporan.

Presentasi ing Rijeka ora bakal dadi tur OSTRALE ing luar negeri ing 2020. Antka Hofmann, salah sawijining kurator Biennale OSTRALE: "Kanthi proyek kita 'WomanIsm'kita bakal nggawe penampilan tamu ing Uganda lan Kenya, kerja sama karo mitra sing apik kayata Goethe Center ing Kampala lan Galeri Seni Bunder ing Nairobi ".

WomanIsm didhukung dening Dana TURN Yayasan Budaya Federal Jerman lan Institut "ifa" kanggo Hubungan Budaya Asing.





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , , .