DUBLIN | nganti 10.05.20 | IMMA | Arsip: taun 1990-an saka Tepi menyang Pusat

Pameran iki menehi kesempatan kanggo ngrameke Koleksi IMMA sing ambisius lan Arsip Digitization Project, diwiwiti taun 2017.
Sadurunge ulang tahun 30MA ing IMMA ing 2021, menehi papan kanggo nimbang sejarah awal program lan Koleksi IMMA sing sugih, lan para seniman lan pamirsa sing wis ana ing tengah IMMA. IMMA Archive: 1990s, Saka Edge menyang Pusat ngrayakake Koleksi IMMA sing ambisius lan Project Digitization Archive sing diwiwiti taun 2017 lan digawe kanthi dhukungan saka Departemen Budaya, Warisan lan Gaeltacht.

Sadurunge ulang tahun 30MA ing IMMA ing 2021, pameran kasebut nganggep sejarah awal lan Koleksi Koleksi IMMA sing sugih lan menehi papan kanggo nggambarake taun formatif Museum liwat lensa bahan archival sing wis dipungasi.

Pameran kasebut bakal nampilake materi digitalisasi saka arsip lan mbukak IMMA ing taun-taun pisanan kanggo nganggep tujuan lan tantangan ing museum anyar amarga ngupayakake nggawa seni kontemporer saka pinggir, ing tengah masyarakat Irlandia lan urip kontemporer, sing terus diterusake ngladeni. Pameran kasebut uga nampilake konservasi lan pendigaraan saka Koleksi seni media adhedhasar media IMMA - iki kalebu video, swara, slide, film, piranti lunak lan karya seni digital liyane - ngidini akses anyar menyang pilihan film lan video seniman sing digawe ing taun 1990-an .

IMMA Archive: 1990-an uga minangka uji coba, artikulasi kemungkinan kemungkinan pengembangan Koleksi Koleksi lan Programming jangka panjang minangka sumber kanggo riset, presentasi lan pamulangan, sing bakal diwujudake kanthi lengkap ing Pusat Koleksi & Pembelajaran IMMA.

Liwat pameran kasebut, kita ngarepake para pamirsa, sing anyar lan dawa, kanggo nanggapi lan ningkatake crita IMMA, ngidini museum malih, mbalekake maneh lan makili warisan saka seni kasebut minangka seni Museum Nasional modern lan kontemporer Ireland.





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN