GLASGOW | Galeri Seni Glasgow Modern | Bliss Domestik

Diilhami dening Untitled (Sofa Kaki Kuning) dening Nicola L (1937 - 2018), sing minangka bagéan saka koleksi Glasgow Museum, fitur Domestik Bliss digawe saka koleksi sing durung nate ditampilake ing GoMA sadurunge, bebarengan karo akuisisi anyar, lan luwih anyar sing ditampilake. karya kayata Ice Cream Paperweight (Brown) dening Scott Myles lan Vache Vase dening Niki de Saint Phalle.

Ing ruang domestik Bliss Galeri 4 ruang wis rampung dibukak kaping pisanan ing sawetara taun.

Desain pameran diputer karo domestik liwat presentasi plinths lan cara pakaryan diinstal.

Klebu ing pameran kasebut minangka potret-potret sing raket, domestik lan crita penting saka koleksi umum.

Nanging, ing njero iki, pitakonan uga dijaluk babagan hubungan antara artis / produsen, sitter lan pamirsa.

Iki kalebu pitakon babagan pandangan, pengarang lan eksploitasi urip sing dipinggirake saiki luwih umum ing iklim media sosial saiki, nggawe wacana babagan kelas, nilai, Black Lives Matter, lan fotografi digital.

Galeri 4 | Sajrone jam mbukak
Bliss Domestik minangka pameran karya saka koleksi Museum Glasgow sing nggambarake kepiye para seniman kerja kanthi seni lan praktik kriya sing apik kanggo nanggepi owah-owahan sosial lan politik.





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN