Jean-Paul Gaultier 50 Taun landasan nuduhake desain desain haute couture

Jean-Paul Gaultier

Perancang Prancis Jean-Paul Gaultier, pencipta flamboyant, nuli sujud kanggo menehi tandha 50 taun ing bisnis kasebut.

Jean-Paul Gaultier Madona cone bra busana desain haute couture

Iconic Cone Bra Madonna didol kanthi rega $ 52,000

"Aman manawa haute couture bakal terus karo konsep anyar," ujare desainer, sing misuwur nemoni "rok manungsa" lan nyelehake Madonna ing bra conical.

"Aku duwe konsep anyar. Aku bakal menehi pitutur marang kowe mengko, kabeh rahasia sethithik. Diterusake! Ngambung, ngambung."

Gaultier mandheg ngrancang busana siap-siap ing taun 2015 kanggo musatake sandhangan buatan tangan haute couture sing mung sugih ing donya.

Jean-Paul Gaultier 50 Taun landasan nuduhake desain desain haute couture

Juru bicara kanggo merek dheweke menehi desainer bakal bali, nanging kaya para pencipta Jepang Jepang Kenzo, sing wis pindhah menyang desain interior, mesthi ana ing wilayah liyane.

Bisa uga mung sawetara wektu nalika karyane bakal dianggep seni, lan ora mung desain busana groundbreaking.


Lukisan Art Corona virus ngadhepi topeng jarak wisata sosial ing virtual virtual

12 Museum sing arep dibukak saka Omah

Sanajan nutup, musium ing endi wae wis dadi digital, saéngga para pengunjung seni ngalami koleksi galeri sing apik saka kenyamanan omah. Apa maning

Pengawal Wadi

Dewa Menshen utawa lawang minangka penjaga gaib lan gapura ing agama rakyat China, digunakake kanggo nglindhungi pengaruh ala utawa kanggo ngundhakake




dikirim ing Buzz lan diwenehi .

Deleng LAGI ...

LOG-IN