LONDON Desain Museum Desainer Desain Museum Lampu lampu emas

LONDON | Museum Desain | Pangguna Desainer Desain

Pangguna Desainer minangka introduksi kanggo koleksi musium, ndeleng pangembangan desain modern liwat telung peran sing gegandhengan.

Apa sing bakal dikarepake

Pangguna Desainer nduwe meh 1000 barang ing abad kaping rong puluh lan rong puluh pisanan sing dideleng liwat sudut ngarep desainer, pabrikan lan pangguna, kalebu tembok gedhe.

Pameran kasebut kalebu macem-macem disiplin desain, saka arsitektur lan engineering, menyang jagad digital, fashion lan grafis. Pangguna Perancang Desain nampilake tampilan sing wani, warni lan narik, sing dirancang dening Studio Myerscough, kanthi interaktif digital dening Studio Kin.

Designer

Bagian pameran 'Desainer' adhedhasar tembung dening arsitek Italia Ernesto Rogers: saka sendhang menyang kutha. Iki nylidiki cara proses pamikir desainer menehi informasi ing saben skala, wiwit cilik lan paling gedhe.

Lampu lalu lintas David Mellor, sistem tanda tangan dalan Kinneir lan Calvert Inggris lan prototipe skala 1: 1 kanggo sepur tabung London anyar sing dirancang dening PriestmanGoode bakal dituduhake.

LONDON Elemen Desainer Museum layar Desain Gedung Komputer sangang puluh

Maker

Ing bagean 'Maker', pameran kasebut nglacak evolusi manufaktur, saka kursi kafe benton Thonet lan mobil Model T Ford kanggo lengen robot, kustomisasi massa lan percetakan 3D. Objek saben dinten kayata bal tenis uga desain terkenal kalebu London Olimpiade London 2012 ditampilake ing macem-macem tahap produkion.

LONDON Desainer Desain Museum Desain Tandha pangguna tandha tandha arah

Pengguna

Tampilan ing 'Panganggo' nyinaoni interaksi ing antarane wong lan merek sing wis teka kanggo netepake jagad modern.

Fitur kalebu pemain vinyl saka Dieter Rams, potongan landmark saka Sony kalebu Walkman lan Minidisc, Apple iPhone lan mesin tik Valentine Olivetti; kabeh nuduhake carane desain wis ganti cara komunikasi.





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN