Koleksi Cyprus Leventis Galeri Anastasios G. nggambar wanita sing ndeleng pantaran pelabuhan segara laut segara

NICOSIA Siprus | AG Leventis Gallery | Koleksi Paris - Koleksi Yunani - Koleksi Cyprus

Galeri iki nduwe telung koleksi: Koleksi Paris lan Koleksi Yunani, sing dipikolehi dening Anastasios G. Leventis dhewe, lan Koleksi Cyprus sing paling anyar.

Nggawa asale saka apartemen Anastasios G. Leventis 'Paris ing ngendi diselehake luwih saka 50 taun, Koleksi Paris nampilake seni Eropa saka sawetara sekolah seni wiwit abad kaping-17 nganti kaping 20, uga prabot lan prabot wektu d' seni.

Nggawe Koleksi Yunani minangka karya seniman lokal wiwit wiwitan abad kaping 20 nganti 1930-an.

Fokus utama Koleksi Siprus yaiku kerja dening para seniman lokal pisanan.

Bebarengan, telu Koleksi lan Galeri dadi landmark kanggo Nicosia lan penghormatan sing cocog karo keagungan warisan Eropa sing kita lakoni.





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , .