PARIS | Pusat Pompidou | PompidouVIP

Karya seni modern lan kontemporer iki wis dipilih saka 120,000 karya ing koleksi Center Pompidou, paling gedhe ing Eropa. Kasempatan kanggo nemokake maneh ngurmati Pusat Pompidou!

Pinjaman ing saindenging jagad, karya-karya kasebut saiki bali ing Paris kanggo tur anyar sing diarani #PompidouVIP (kanggo Potongan Penting Banget), ngenalake masarakat kanggo karya paling apik 20th- lan 21st-guru seni.

Liwat stroll iki nglumpukake koleksi ing tingkat 4 lan 5 Museum, Pusat Pompidou nawakake pengalaman immersive ing masarakat sing menehi riset formal lan estetika sing ndukung seni modern lan kontemporer.





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN