Payung Kuning Kuning Teju Ranch Kidul California paripolah dalan Christo Jeanne-Claude 1984 80an
Payung Kuning Kuning Teju Ranch Kidul California paripolah dalan Christo Jeanne-Claude 1984 80an

Payung

Proyèk dening duo seniman lingkungan Christo lan Jeanne-Claude antara taun 1984 lan 1991.

Dheweke duwe payung kuning sing disiyapake ing California lan payung biru ing Jepang bebarengan.

Ing wulan September 1991, payung digawa menyang panggonane dening 2,000 pekerja; 1,340 payung biru ing Ibaraki lan 1,760 payung kuning ing Tejon Ranch ing kidul California.

Biaya akhir proyek kasebut ngasilake udakara $ 26 yuta, lan dibiayai karo seniman dhewe liwat adol karya sing luwih cilik.

Secara total, telung yuta wong ndeleng payung, sing dawane kanthi ukuran 6 m (20 ft) lan diameteripun 8.66 m (28.4 p).

Payung dadi atraksi wisata sing akeh, mula bisa digunakake minangka kabeh saka papan piknik menyang misbyah kawinan.


GAMBAR DINA IKI

kembang api bledosan kembang api ing ngarep omah China China Kinerja Gelombang Sembilan Elegy: Ledakan Acara pertunjukan kanthi stasiun Cai Guo-Qiang Power

Pedhot Floral

Floral explosions: Piagam introduksi saka artis Cai Guo-Qiang, The Wave Wave kinerja, Elegy, bab siji saka Elegy: Ledakan Acara nampilake a

Kodok 108

108 Frog Dibungkus dening Swiss François Perrier ing pertengahan abad kaping-19 kanggo ngatur dheweke ing adegan manungsa saben dinten. Ing

Art Lukisan nggo pangowahan ngowahi pakaryan paksa 19 taun shutterstock seniman

Makarya Kolaborasi

Pakaryan Kolaborasi "Shutterstock (2015)" dening Paul Stephenson, "Nggawe kolaborasi", Stephenson ngowahi urip sing isih ana dening seniman abad kaping 19,

patung Anggur klentik saka bangku kayu Qing Dinasti Ai Weiwei perabotan repurposed

Memori Kayu

Gandum Kayu Kayu, kluster saka bangku kayu saka Dinasti Qing (1644-1911), kalebu bagean Ai Weiwei

papat biksu nganggo jubah oranye mlaku ing garis nganggo topeng covid-19

Sami-sami Nganggo Topeng

Sami-sami karo Topeng ing Bangkok, Thailand, para Buddha Buddha nganggo perisai rai lan topeng kanggo nglindhungi awake saka koronavirus nalika

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91

buku-buku kawruh web instalasi seni seni kusut lingkungan atmosfer liyane Crossing 2018 Melbourne Art Fair Chiharu Shiota

Web Pengetahuan

Webs of Knowledge Picture yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota, The Crossing (2018) kanggo 2018 Art Artis XNUMX.

Festivalaka Hadaka Matsuri Naked Man Candi Sayaiji Okayama Jepang akeh wong sing padhet

Festival Wong Naked

Festival Manungsa Naked Okayama, Jepang | Saben taun meh 10,000 wong melu Hadaka Matsuri, utawa Wong Naked

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a

Pasar Natal Frankfurt Perayaan Jerman Cahaya ngiringan akeh alun-alun kutha ing alun-alun

Pahargyan Natal

Perayaan Natal Jerman sing misuwur amarga pasar Natal, kaya ing Frankfurt. Saben taun wong kumpul dadi siji

Tafsiran Modern

Tafsiran Modhèl kaluwihan pemahat Marcus Golter nuduhake pati minangka foto fotografer nganggo ponsel ing

seni jalanan wong loro nganggo topeng

Penyayang-jaman Pandemi

Pencinta Jaman Pandemik ing saindenging jagad, seniman jalanan wis nggunakake pakaryan kanggo nggambarake kasunyatan sing anyar

Cadillac Ranch

Cadillac Ranch Cadillac Ranch minangka instalasi seni lan patung umum ing Amarillo, Texas, AS. Iki digawe ing

Tren Musim Panas

Tren saka Fashion Fashion musim panas ketemu. Model nuduhake desain musim semi lan musim panas 2019 kanggo musim semi

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih Urip ing ngarep




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN