Bayangake Menara Damai Yoko Ono John Lennon memori seni pamasangan seni Teluk Kollafjorour cedhak lampu kolom Pulo Jepangkkavik

Art kanggo Damai

Menara Bayang Damai yaiku kenangan digawe dening seniman lan musisi Jepang-Amerika Yoko Ono.

Dheweke nggawe iki minangka penghormatan kanggo bojone almarhum lan anggota legendaris The Beatles, John Lennon.

Bayang Damai Damai minangka karya seni paling gedhe Yoko nganti saiki. Telung taun suwene ngembangake karo mesin insinyur.

Dununge ana ing Teluk Kollafjorour, cedhak Reykjavik, Islandia. Menara iki didegake ing negara iki amarga umume rangking minangka negara sing paling tentrem ing donya.

Wujud cahya kanthi cahya cahya dhuwur sing digambarake saka tugu watu kristal kanthi prasasti Mbayangno Damai diukir ing 24 basa liyane, sing ana ing dhasar konstruksi kasebut.

Pangukir, sing uga jeneng menara, minangka referensi kanggo kampanye perdamaian John Lennon lan nyanyiane mbayangno.

Ing wengi sing cetha, kolom cahya katon nganti 4000 meter menyang langit.

Energi sing nguwasa cahya diwenehake dening kothak energi geothermal, nggunakake udakara 75 kW.

Balok kasebut saben taun diwiwiti wiwit tanggal 9 Oktober nganti 8 Desember, rong tanggal - tanggal lan pungkasan - dadi ulang taun lan dina tiwas Lennon.

Teks: Pangiriman Umum


GAMBAR DINA IKI

Pesenan Luck sing Apik

Pesona nasib apik Artis Cai Zhaowang ngasilake babi aluminium Emas ing Linyi (China), kanggo ngucapake salam taun mbesuk

Tafsiran Modern

Tafsiran Modhèl kaluwihan pemahat Marcus Golter nuduhake pati minangka foto fotografer nganggo ponsel ing

patung seni cat seni manungsa nutupi wanita warna-warna warna wanita sing nyiram Millie Brown Celeland Bodies

Patung Manungsa

Arca Manungsa seni Inggris, Millie Brown, dadi patung manungsa amarga cat warna-warna diwutahake ing sirahe

papat biksu nganggo jubah oranye mlaku ing garis nganggo topeng covid-19

Sami-sami Nganggo Topeng

Sami-sami karo Topeng ing Bangkok, Thailand, para Buddha Buddha nganggo perisai rai lan topeng kanggo nglindhungi awake saka koronavirus nalika

pesawat udhara pesawat sing ditetepake ing bandara ing Jerman

Globalisasi Ground

Globalisasi Ground njupuk menyang langit, fotografer udara - Tom Hegen - nggunakake titik vantase dheweke kanggo nyathet

Sarapan ing Lindy

Sarapan ing Lindy dening Christopher Tamas Kovacs. "Gambar pirang-pirang gambar seni sing ditampilake ing Manhattan," tulis fotografer, sing

gelombang Surf biru gelombang nggambar teknik ngeruk Untitled (The setengah Half ...), 2013 Raymond Pettibon

Wave

Gelombang Gelombang (Separo ngisor ...), 2013 minangka conto teknik lukisan kanthi cerah lan cerdas Ramyond Pettibon.

Kissing Taun Anyar

Ucup Taun Anyar

New Year's Kisses New Year's Eve ing Sepatu Kuda Intan ing New York, tanggal 31 Desember 1941.

Nangis getih

Nangis Getih Nalika mlaku menyang "Dina Zikir" ing Seaham, Inggris, patung prajurit bersejarah "Tommy

Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing The World World Congress People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia

bat cat watercolor mabur ngluwihi 4 buruh penjagaan kesehatan sing dibungkus

Watercolors Apokaliptik

Watercolors Apokaliptik Kelompok pelukis "Poetic Watercolor" ing China wis asale minangka outlet kanggo para pelukis mbayar

Richard Mosse ngilangi teknologi film inframerah militer nggambarake instalasi magenta layung abang lavender fotografi Pegunungan Demokratik Kongo

Hunches & Bunches

Hunches & Bunches Richard Mosse nggunakake teknologi film militer sing bubar ditetepake ing Perang Dunia II dadi

instalasi seni kriya perceptual wanita pemilihan sampah India ing London Borough Market The Body Shop

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni perceptual sing nggambarake pemetik sampah India ing Borough London

Dilapisi ing instalasi warna Kain cat dicat Katharina Grosse nggawa struktur seni warna dru visual immersive visual

Digunakake ing Werna

Bungkus ing warna Katharina Grosse minangka seniman Jerman, sing karyane nggunakake arsitektur, patung lan lukisan.

Papan kanggo lobi turbin london modern Olafur Eliasson Weather Project njero ruangan srengenge berkat panas dadi cahya oranye sing anget

Proyek Cuaca

Projek Cuaca London, Inggris | Pemasangan ing London Tate Modern ing taun 2003, ing Hall Turbine sing misuwur.

Tags: