Bayangake Menara Damai Yoko Ono John Lennon memori seni pamasangan seni Teluk Kollafjorour cedhak lampu kolom Pulo Jepangkkavik
Bayangake Menara Damai Yoko Ono John Lennon memori seni pamasangan seni Teluk Kollafjorour cedhak lampu kolom Pulo Jepangkkavik

Art kanggo Damai

Menara Bayang Damai yaiku kenangan digawe dening seniman lan musisi Jepang-Amerika Yoko Ono.

Dheweke nggawe iki minangka penghormatan kanggo bojone almarhum lan anggota legendaris The Beatles, John Lennon.

Bayang Damai Damai minangka karya seni paling gedhe Yoko nganti saiki. Telung taun suwene ngembangake karo mesin insinyur.

Dununge ana ing Teluk Kollafjorour, caket ing Reykjavik, Islandia. Menara dibangun ing negara iki amarga biasane rangking minangka negara sing paling tentrem ing donya.

Wujud cahya kanthi cahya cahya dhuwur sing digambarake saka tugu watu kristal kanthi prasasti Mbayangno Damai diukir ing 24 basa liyane, sing ana ing dhasar konstruksi kasebut.

Pangukir, sing uga jeneng menara, minangka referensi kanggo kampanye perdamaian John Lennon lan nyanyiane mbayangno.

Ing wengi sing cetha, kolom cahya katon nganti 4000 meter menyang langit.

Energi sing nguwasa cahya diwenehake dening kothak energi geothermal, nggunakake udakara 75 kW.

Balok kasebut saben taun diwiwiti wiwit tanggal 9 Oktober nganti 8 Desember, rong tanggal - tanggal lan pungkasan - dadi ulang taun lan dina tiwas Lennon.

Teks: Pangiriman Umum


GAMBAR DINA IKI

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso sing bisa ndeleng akeh

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing nyembah bintang saka

kekuwatan muter radikal Valie Export penindasan wanita ekstrem sing ditindhes lanang

Power Play

Power Play Valie Export, yaiku seniman Austria sing misuwur kanthi foto lan pagelaran radikal babagan awak wanita

film varing ireng lan putih meneng wong L'Atalante 1934 Jean Vigo

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing nyritakake babagan katresnan babagan wong sing anyar nikah

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a

Pertandingan tomat pangan mbuwang festival jalan ing Spanyol dadi podo abang sing nyenengake

Perang Donya

Pangan Perang La Tomatina minangka festival Spanyol sing misuwur lan global, sing dianakake ing kutha Valencia ing Buñol ing

Taman fotografi ireng lan putih ing ngisor dalan wit kebon taman ijo

Kebon Swarga

Proyek saka Paradise Bet Dow proyek, Ing Taman, digawe ing taman Inggris lan Italia sing resmi, ing endi

overhead nembak saka ballerinas enom ing tutus cepet-cepet mudhun tangga

Bustling Ballerinas

Bustling Ballerinas Gambar 2002 iki nuduhake balerinas enom, umur enem nganti wolung taun, balap liwat lorong Casina

gambar film wanita njupuk gambar patung Paskah ing Chili

Enigma Pulo Paskah

Enigma Pulo Paskah kanthi misteri, Rapa Nui - uga dikenal kanthi jeneng Pulo Paskah - ditemokake 1,000

Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing The World World Congress People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia

Fotografi drone njupuk truk ing uyah sing rata ing Bolivia ing wayah wengi

Lapangan Tanpa wates

Bidang gambar tanpa wates Drone wiwit miwiti nggambarake bidang fotografi, sing nggawe seniman nggawe lan njupuk

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih Urip ing ngarep

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

Cardi B 2019 Met Gala Metropolitan Museum of Art Dress maroon bulu kanthi sepur dawa

Cardi B

Cardi B ... ... rawuh kanggo Gala Met 2019 ing Metropolitan Museum of Art. POTD 20191207 |

landasan gelap madhangi siluet model sajrone pertunjukan busana YSL

Siap-siyap Nganggo Larian

Nganggo Siap Sajrone minggu fashion Paris ing taun iki, Yves Saint Laurent nampilake koleksi musim gugur / musim dingin wanita ing musim sayah 2020-21.




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN