Bayangake Menara Damai Yoko Ono John Lennon memori seni pamasangan seni Teluk Kollafjorour cedhak lampu kolom Pulo Jepangkkavik
Bayangake Menara Damai Yoko Ono John Lennon memori seni pamasangan seni Teluk Kollafjorour cedhak lampu kolom Pulo Jepangkkavik

Art kanggo Damai

Menara Bayang Damai yaiku kenangan digawe dening seniman lan musisi Jepang-Amerika Yoko Ono.

Dheweke nggawe iki minangka penghormatan kanggo bojone almarhum lan anggota legendaris The Beatles, John Lennon.

Bayang Damai Damai minangka karya seni paling gedhe Yoko nganti saiki. Telung taun suwene ngembangake karo mesin insinyur.

Dununge ana ing Teluk Kollafjorour, caket ing Reykjavik, Islandia. Menara dibangun ing negara iki amarga biasane rangking minangka negara sing paling tentrem ing donya.

Wujud cahya kanthi cahya cahya dhuwur sing digambarake saka tugu watu kristal kanthi prasasti Mbayangno Damai diukir ing 24 basa liyane, sing ana ing dhasar konstruksi kasebut.

Pangukir, sing uga jeneng menara, minangka referensi kanggo kampanye perdamaian John Lennon lan nyanyiane mbayangno.

Ing wengi sing cetha, kolom cahya katon nganti 4000 meter menyang langit.

Energi sing nguwasa cahya diwenehake dening kothak energi geothermal, nggunakake udakara 75 kW.

Balok kasebut saben taun diwiwiti wiwit tanggal 9 Oktober nganti 8 Desember, rong tanggal - tanggal lan pungkasan - dadi ulang taun lan dina tiwas Lennon.

Teks: Pangiriman Umum


GAMBAR DINA IKI

instalasi seni joker provokatif nggantungake taxidermy jaran

Babagan

Jaran Karo Karo jaran sing disikat lan jamban emas, Maurizio Cattelan saestu dadi provokator ing jagad seni.

Ora ana sing bisa dideleng ing kene.

Ora ana sing bisa dideleng ing kene. Kabut tebal nglengkapi metropolis Tionghoa ing Changzhou. POTD 20181201 GAMBAR TARI

Tren Musim Panas

Tren saka Fashion Fashion musim panas ketemu. Model nuduhake desain musim semi lan musim panas ing omah fashion

Foto ireng lan putih bocah ing iklim salju

Sèket Lima Pangkat ing ngisor Zero

Sèket Puluh Gelar Ing ngisor iki Zero Kanggo luwih saka enem puluh taun, World Press Photo Foundation wis ngganti narasi visual

Pungkasan Musim Panas

Pungkasane Musim Panas Ing cahya srengenge sing anget, pigeon mabur saka Frankfurt am Main; Jerman liwat

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan papan sing didhasarake ing New York pisanan

Gotcha

Gotcha Kaloro wanita ngadhepi kamera keamanan ing ndhuwur dipasang ing struktur. Fotografi dening Matthew Henry

dune mindhah grup seni pagelaran pagelaran gunung sing kerjane bareng karo Francis Alÿs

Ngalihake Gunung

Ngalihake Gunung ... (utawa ora). Gambar kasebut minangka potongan kinerja dening Francis Alÿs wiwit taun 2002, sing disebut Nalika Iman Bergerak

Dilapisi ing instalasi warna Kain cat dicat Katharina Grosse nggawa struktur seni warna dru visual immersive visual

Digunakake ing Werna

Bungkus ing warna Katharina Grosse minangka seniman Jerman, sing karyane nggunakake arsitektur, patung lan lukisan.

Pertandingan tomat pangan mbuwang festival jalan ing Spanyol dadi podo abang sing nyenengake

Perang Donya

Pangan Perang La Tomatina minangka festival Spanyol sing misuwur lan global, sing dianakake ing kutha Valencia ing Buñol ing

Pamasangan seni cahya sing entheng Katedral Salisbury

Lampu Sarum

Lampu Sarum: Pamasangan seni sing entheng lan swara, Sarum Lights, wis dipasang ing Katedral Salisbury minangka bagean saka 800 ing.

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih Urip ing ngarep

3 macan lan 3 pelatih sing tenggelam ing kolam renang kanggo motret

Pintu Tigers Sabanjure

Door Next Door Ing Safari Pantai Myrtle ing South Carolina, Amerika Serikat, Kevin Antle lan staf kerja karo dheweke

landasan gelap madhangi siluet model sajrone pertunjukan busana YSL

Siap-siyap Nganggo Larian

Nganggo Siap Sajrone minggu fashion Paris ing taun iki, Yves Saint Laurent nampilake koleksi musim gugur / musim dingin wanita ing musim sayah 2020-21.

patung seni cat seni manungsa nutupi wanita warna-warna warna wanita sing nyiram Millie Brown Celeland Bodies

Patung Manungsa

Arca Manungsa seni Inggris, Millie Brown, dadi patung manungsa amarga cat warna-warna diwutahake ing sirahe




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , .