Bayangake Menara Damai Yoko Ono John Lennon memori seni pamasangan seni Teluk Kollafjorour cedhak lampu kolom Pulo Jepangkkavik
Bayangake Menara Damai Yoko Ono John Lennon memori seni pamasangan seni Teluk Kollafjorour cedhak lampu kolom Pulo Jepangkkavik

Art kanggo Damai

Menara Bayang Damai yaiku kenangan digawe dening seniman lan musisi Jepang-Amerika Yoko Ono.

Dheweke nggawe iki minangka penghormatan kanggo bojone almarhum lan anggota legendaris The Beatles, John Lennon.

Bayang Damai Damai minangka karya seni paling gedhe Yoko nganti saiki. Telung taun suwene ngembangake karo mesin insinyur.

Dununge ana ing Teluk Kollafjorour, caket ing Reykjavik, Islandia. Menara dibangun ing negara iki amarga biasane rangking minangka negara sing paling tentrem ing donya.

Wujud cahya kanthi cahya cahya dhuwur sing digambarake saka tugu watu kristal kanthi prasasti Mbayangno Damai diukir ing 24 basa liyane, sing ana ing dhasar konstruksi kasebut.

Pangukir, sing uga jeneng menara, minangka referensi kanggo kampanye perdamaian John Lennon lan nyanyiane mbayangno.

Ing wengi sing cetha, kolom cahya katon nganti 4000 meter menyang langit.

Energi sing nguwasa cahya diwenehake dening kothak energi geothermal, nggunakake udakara 75 kW.

Balok kasebut saben taun diwiwiti wiwit tanggal 9 Oktober nganti 8 Desember, rong tanggal - tanggal lan pungkasan - dadi ulang taun lan dina tiwas Lennon.

Teks: Pangiriman Umum


GAMBAR DINA IKI

Gelas Manis Kaca Ray sinematik fotografi ireng lan putih mannequin mripat mascara-dilapisi bulu mata sedih

Nangis Kaca

Tangis Kaca Nggolek kaya film isih, foto sing dipotong iki nampilake minat Man Ray ing narasi sinematik.

Melting Arsitektur Las Vegas bangunan dekonstruksional Lou Ruvo tengah Frank Gehry

Melting Arsitektur

Melting Arsitektur Pusat Lou Ruvo sing katon kaya digawe dening arsitek Frank Gehry beroperasi minangka perawatan rawat pasien lan

patung paus sing digawe saka pelanggaran plastik ing kanal ing belgia

Paus Sisa Sampah Plastik ing Bruges

Paus Sisa Sampah Plastik ing Bruges Sajrone 2018 Bruges Triennial, komisaris festival Jason Klimoski lan Lesley Chang saka

Pamasangan cluster cluster klompok Casa Tomada Giant Ants Rafael Gomezbarros Saatchi Galeri London Kolombia.

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge "Casa Tomada," karya

Lampu salju salju kutha Harbin China nuduhake lampu warna-warni ing musim dingin

Ice City

Ice City Sugeng rawuh ing Harbin, sawijining kutha ing North East China, sing saben taun dadi suwene rong wulan

wanita dicelup nalika nari tango karo kancane

Milonga Piandel

Milonga Piandel Karla Gachet dikenal kanggo proyek foto dheweke sing nggawe dokumentasi urip ing Amerika Latin.

Pa Respect

Paid Ngabari walikota London, Sadiq Khan, ngormati dheweke ing Peringatan marang wong-wong Yahudi sing dipateni ing Eropa

Manhattan Piandel

Manhattan Magic "Manhattanhenge" kedadeyan kaping pirang-pirang ing taun, nalika srengenge langsung mlebu ing antarane bangunan kasebut. "Iku a

Applied nglukis

Disalin Artis Artis Gawe Luwih | Ing Minggu Fesyen China, Hu Sheguang nampilake koleksi. Model kasebut bisa lungguh

travel

Voyager Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

dune mindhah grup seni pagelaran pagelaran gunung sing kerjane bareng karo Francis Alÿs

Ngalihake Gunung

Ngalihake Gunung ... (utawa ora). Gambar kasebut minangka potongan kinerja dening Francis Alÿs wiwit taun 2002, sing disebut Nalika Iman Bergerak

Papan kanggo lobi turbin london modern Olafur Eliasson Weather Project njero ruangan srengenge berkat panas dadi cahya oranye sing anget

Proyek Cuaca

Projek Cuaca London, Inggris | Pemasangan ing London Tate Modern ing taun 2003, ing Hall Turbine sing misuwur.

Girl Girl Balon Banksy

Balon Bocah Eric Bank Ward | San Francisco Kita nggawe video kanggo perusahaan wiwitan Jerman sing diarani Hackerbay

Foto ireng lan putih bocah ing iklim salju

Sèket Lima Pangkat ing ngisor Zero

Sèket Puluh Gelar Ing ngisor iki Zero Kanggo luwih saka enem puluh taun, World Press Photo Foundation wis ngganti narasi visual

buku-buku kawruh web instalasi seni seni kusut lingkungan atmosfer liyane Crossing 2018 Melbourne Art Fair Chiharu Shiota

Web Pengetahuan

Webs of Knowledge Picture yaiku pamasangan khusus situs Chiharu Shiota, The Crossing (2018) kanggo 2018 Art Artis XNUMX.




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , .