Bayangake Menara Damai Yoko Ono John Lennon memori seni pamasangan seni Teluk Kollafjorour cedhak lampu kolom Pulo Jepangkkavik

Art kanggo Damai

Menara Bayang Damai yaiku kenangan digawe dening seniman lan musisi Jepang-Amerika Yoko Ono.

Dheweke nggawe iki minangka penghormatan kanggo bojone almarhum lan anggota legendaris The Beatles, John Lennon.

Bayang Damai Damai minangka karya seni paling gedhe Yoko nganti saiki. Telung taun suwene ngembangake karo mesin insinyur.

Dununge ana ing Teluk Kollafjorour, cedhak Reykjavik, Islandia. Menara iki didegake ing negara iki amarga umume rangking minangka negara sing paling tentrem ing donya.

Wujud cahya kanthi cahya cahya dhuwur sing digambarake saka tugu watu kristal kanthi prasasti Mbayangno Damai diukir ing 24 basa liyane, sing ana ing dhasar konstruksi kasebut.

Pangukir, sing uga jeneng menara, minangka referensi kanggo kampanye perdamaian John Lennon lan nyanyiane mbayangno.

Ing wengi sing cetha, kolom cahya katon nganti 4000 meter menyang langit.

Energi sing nguwasa cahya diwenehake dening kothak energi geothermal, nggunakake udakara 75 kW.

Balok kasebut saben taun diwiwiti wiwit tanggal 9 Oktober nganti 8 Desember, rong tanggal - tanggal lan pungkasan - dadi ulang taun lan dina tiwas Lennon.

Teks: Pangiriman Umum


GAMBAR DINA IKI

Melting Arsitektur Las Vegas bangunan dekonstruksional Lou Ruvo tengah Frank Gehry

Melting Arsitektur

Melting Arsitektur Pusat Lou Ruvo sing katon kaya digawe dening arsitek Frank Gehry beroperasi minangka perawatan rawat pasien lan

icloud iman

Pracaya karo pamikiran lan idealisme, mesthi ora bisa dilalekake ing saben wong, bisa urip kaya wong asing ing tanah kasebut

film bisu ireng lan putih antik wong klelep L'Atalante 1934 Jean Vigo

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing nyritakake babagan katresnan babagan wong sing anyar nikah

Dheweke duwe pangarep-arep sing wedi marang Barbara Kruger Foto-manipulasi kolase fotografi sing nulis slogan frasa kandel

Barbara Kruger

Barbara Kruger Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo pithy lan teks asertif sing nantang panampil.

Payung Kuning Tejon Ranch California kidul lanskap payung dalan Christo Jeanne-Claude 1984 80-an

Payung

Umbrellas: Proyek dening duo seni lingkungan Christo lan Jeanne-Claude antara taun 1984 lan 1991.

Mbukak Telpon. 2021 ~ COVID 19 Nganggo topeng sampeyan.

Kaget, kaget! COVID19. Kaya phantom. Jagad iki muter, srengenge katon saben dina, yaiku musim salju

Lampu salju salju kutha Harbin China nuduhake lampu warna-warni ing musim dingin

Kutha Es

Ice City Sugeng rawuh ing Harbin, sawijining kutha ing North East China, sing saben taun dadi suwene rong wulan

Badai Kotor

Kilat vulkanik kedadeyan nalika pecahan awu sing diusir (kalebu kaca, es, lan watu) ing saben liyane

Tragedi

Tragedi

Tragedi Ing pagelaran ephemeral, gambar gunpowder, lan nyekel instalasi, Cai Guo-Qiang nyinau papan dununge ing jagad raya lan

Dis-Assemblage Volkswagen Beetle diluncurake digantungake bagean penangguhan eksplosif Damián Ortega Cosmic Thing

Dis-Assemblage

Dis-Assemblage's Cosmic Thing Damián Ortega, 2002 tanpa keraguan salah sawijining karya sing paling misuwur, ing pundi dheweke

Art Lukisan nggo pangowahan ngowahi pakaryan paksa 19 taun shutterstock seniman

Makarya Kolaborasi

Pakaryan Kolaborasi "Shutterstock (2015)" dening Paul Stephenson, "Kolaborasi paksa", Stephenson ngowahi urip sing isih ana dening seniman Abad 19,

Lawang Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing apik banget karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY, nemokake dalan-dalan sing apik tenan

Crita Konco Seni (Senjata Reaching)

"Senjata Reaching" - Wiwitane dina Minggu sawise misa. Aku mlaku mlaku mulih ing wayah awan udan.

Lapisan gambar idaman intelijen Google ing lapisan idaman AI robot

Impian Robotik

Impian Robotik Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake kanggo ngurutake jutaan

overhead nembak saka ballerinas enom ing tutus cepet-cepet mudhun tangga

Bustling Ballerinas

Bustling Ballerinas Gambar 2002 iki nuduhake balerinas enom, umur enem nganti wolung taun, balap liwat lorong Casina

Tags: