kutha seni jalanan mural seni buta kutha The Shipwreck of Bienvenu Ella Pitr
kutha seni jalanan mural seni buta kutha The Shipwreck of Bienvenu Ella Pitr

Gergasi Ngaso

Kanggo seniman Prancis Ella lan Pitr, lanskap kutha minangka papan dolanan ing ngendi raksasa nyembara lan papan kabeh ana.

Duo wis kerja bareng wiwit 2007, lan nggawe sawetara mural paling gedhe ing donya.

Gambar kasebut minangka 'Shipwreck of Bienvenu,' ing St Etienne, Prancis. Muter 47 meter dekorasi tembok empangan sing ditinggal, lan tim Ella & Pitr limang seniman 2 minggu kanggo ngrampungake.

Tokoh kasebut diiringi narasi. Artis nerangake,

'sawise lelungan dawa ing prau cilik dheweke, dheweke pungkasane tekan papan sing digoleki - thanks kanggo gambar cilik saka papan sing diimpi. Dheweke saiki ngaso, lan takon babagan apa sing bakal kelakon mbesuk. '

Apa sampeyan ngeweruhi gambar bendungan ing tangan tokoh kasebut?


GAMBAR DINA IKI

Kewan Segara Refleksi Penyu foto ireng lan putih Kristen Vizl Silent Kingdom: Donya ing ngisor Gelombang

Bayangan

Renungan foto putih lan putih Christian Vizl ing segara kewan sing ana ing bukune Senyap Karajan: Donya ing Teluk Gelombang

film varing ireng lan putih meneng wong L'Atalante 1934 Jean Vigo

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing nyritakake babagan katresnan babagan wong sing anyar nikah

Kumelun City

Kumelun City

ombak nabrak mercusuar County Durham Seaham badai laut segara peringatan cuaca

Kacilakan gelombang

County Durham, Inggris Gelombang nabrak ing tembok pier ing Mercusuar Seaham amarga peringatan cuaca tetep ana ing papan

kekuwatan muter radikal Valie Export penindasan wanita ekstrem sing ditindhes lanang

Power Play

Power Play Valie Export, yaiku seniman Austria sing misuwur kanthi foto lan pagelaran radikal babagan awak wanita

Spike Iki

Spike It Ing kutha gisik Nha Trang, Vietnam, pemain bola tampil pantai katon mabur liwat udhara

Mitos Pratelat Topik lan Legenda Paragraf Desfile de Mitos y Leyendas Medellin Kolombia Karibatan perang ala mistik nggawe kostum topeng

Mitos lan Legenda

Mitos lan Legenda Medellin, Kolombia | Persembahan ing parade Mitos lan Legenda, Photographer Joaquín Sarmiento

Dis-Assemblage Volkswagen Beetle diluncurake digantungake bagean penangguhan eksplosif Damián Ortega Cosmic Thing

Dis-Assemblage

Dis-Assemblage's Cosmic Thing Damián Ortega, 2002 tanpa keraguan salah sawijining karya sing paling misuwur, ing pundi dheweke

Taman fotografi ireng lan putih ing ngisor dalan wit kebon taman ijo

Kebon Swarga

Proyek saka Paradise Bet Dow proyek, Ing Taman, digawe ing taman Inggris lan Italia sing resmi, ing endi

Art Lukisan nggo pangowahan ngowahi pakaryan paksa 19 taun shutterstock seniman

Makarya Kolaborasi

Pakaryan Kolaborasi "Shutterstock (2015)" dening Paul Stephenson, "Nggawe kolaborasi", Stephenson ngowahi urip sing isih ana dening seniman abad kaping 19,

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan papan sing didhasarake ing New York pisanan

Lampu futuristik

Lampu futuristik Rekam jangka panjang iki nuduhake jembatan laut sing paling dawa ing saindenging jagad. Iki ngubungake Hong Kong lan Macau. Iku

Girl Girl Balon Banksy

Balon Bocah Eric Bank Ward | San Francisco Kita nggawe video kanggo perusahaan wiwitan Jerman sing diarani Hackerbay

Naga paling dawa

Paling dawa Naga Rowers nyoba kanggo ngilangi cathetan jagad Guinness kanggo prau naga sing paling dawa sajrone ana acara

wanita dicelup nalika nari tango karo kancane

Milonga Piandel

Milonga Piandel Karla Gachet dikenal kanggo proyek foto dheweke sing nggawe dokumentasi urip ing Amerika Latin.




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN