instalasi seni joker provokatif nggantungake taxidermy jaran
instalasi seni joker provokatif nggantungake taxidermy jaran

Babagan

Kanthi jaran sing diisi lan jamban emas, Maurizio Cattelan saestu dadi provokator ing jagad seni.

Pendhudhukan seni Italia sing apik kanggo menehi seni uga dheweke duwe label minangka joker utawa prankster.

Dheweke umume kacathet amarga nggunakake taxidermy ing pertengahan taun 1990an. Gambar kasebut minangka potongan saka taun 1997 diarani Novecento, dumadi saka badan racak saka tilas racehorse sing jenenge Tiramisu, sing digantung kanthi abah ing dedeg piadeg.

Photo: Paolo Pellion ing Persano


GAMBAR DINA IKI

ombak nabrak mercusuar County Durham Seaham badai laut segara peringatan cuaca

Kacilakan gelombang

County Durham, Inggris Gelombang nabrak ing tembok pier ing Mercusuar Seaham amarga peringatan cuaca tetep ana ing papan

landasan gelap madhangi siluet model sajrone pertunjukan busana YSL

Siap-siyap Nganggo Larian

Nganggo Siap Sajrone minggu fashion Paris ing taun iki, Yves Saint Laurent nampilake koleksi musim gugur / musim dingin wanita ing musim sayah 2020-21.

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91

Aleksey Kondratyev 2017 Ice Fishers ndhelikake kali beku Kali Ishim mancing ing North-Central Kazakhstan

Ice Fisher

Ice Fishers Aleksey Kondratyev's 2017 fotografi seri F F Ice minangka kajian visual saka papan perlindungan makeshift sing digunakake dening nelayan Kazakh

patung seni ing tengah Gurun Sahara

Fungsi Gurun Aljazair minangka Museum

Fungsi Gurun Aljazair minangka Museum Sanajan misuwur ing dokumentasi taun 9/11, Thomas Hoepker nembak iki

Lukisan minyak Caspar David Friedrich Abbey Ing Oak Horror Romantis tokoh sing nggawa suasana coffin medeni wit-witan sing mati

Seram Romantik

Lukisan lenga romantis Horror Caspar David Friedrich ing Abbey In the Forest, 1810 nggambarake klompok tokoh sing nggawa

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing nyembah bintang saka

3 macan lan 3 pelatih sing tenggelam ing kolam renang kanggo motret

Pintu Tigers Sabanjure

Door Next Door Ing Safari Pantai Myrtle ing South Carolina, Amerika Serikat, Kevin Antle lan staf kerja karo dheweke

wengi wengi surup srengenge LED lampu garis level laut mundhak instalasi interaktif Lines (57 ° 59 ′ N, 7 ° 16 ′ W) Pekka Niittyvirta Timo Aho

Mercusuar

Seniman Mercusawan Finland Pekka Niittyvirta lan Timo Aho wis nggawe "Garis (57 ° 59 ′ N, 7 ° 16 ′ W)", sawijining prescient,

Sembah marang para Dewa

Nyembah Dewa-dewa Wong sing ngliwati tembok kanthi warna berwarna ing kutha Indiaabad. Ing

cahya

Light Untitled (menyang "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68. POTD 20190706 | Ukiran dening Dan Flavin

overhead nembak saka ballerinas enom ing tutus cepet-cepet mudhun tangga

Bustling Ballerinas

Bustling Ballerinas Gambar 2002 iki nuduhake balerinas enom, umur enem nganti wolung taun, balap liwat lorong Casina

travel

Voyager Sólfarið - Sun Voyager, Reykjavík, Islandia; patung dening Jón Gunnar Árnason.

gelombang Surf biru gelombang nggambar teknik ngeruk Untitled (The setengah Half ...), 2013 Raymond Pettibon

Wave

Gelombang Gelombang (Separo ngisor ...), 2013 minangka conto teknik lukisan kanthi cerah lan cerdas Ramyond Pettibon.

Taman fotografi ireng lan putih ing ngisor dalan wit kebon taman ijo

Kebon Swarga

Proyek saka Paradise Bet Dow proyek, Ing Taman, digawe ing taman Inggris lan Italia sing resmi, ing endi




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN