Pahlawan animasi Film Film mandheg mandheg mandhegake Jason lan Argonauts

Ray Harryhausen lan Seni Efek Khusus

Tentara balung lan dinosaurus sing mangan manungsa mung sawetara efek reetoire Ray Harryhausen, sing ningkatake animasi gerakan mandheg menyang seni sajrone taun 1950-an nganti 1980-an.

Ray Harryhausen (1920-2013) minangka seniman Amérika, desainer, pencipta efek visual, penulis lan produser sing nggawe wangun animasi model mandeg sing dikenal "Dinamasi".

Film Film Klasik mungkasi animasi Seni Ray Harryhausen saka Efek Khusus

Ing jaman sadurunge CGI, Harryhausen nggunakake monsters lempung lan makhluk mitos kanggo nggawa urip kanggo film petualangan aksi langsung kaya Clash of Titans, Lembah Gwangi lan Jason lan Argonauts.

Ora mungkin kanggo mbayangake bioskop ilmiah lan fantasi sajrone 50 taun kepungkur tanpa direktur wawasan kayata Steven Spielberg, George Lucas, Peter Jackson, Sam Raimi, Tim Burton utawa Guillermo del Toro.

Kabeh produsen film kasebut nyatakake Harryhausen minangka pengaruh formatif utawa uga amarga dheweke dadi produsen film ing wiwitan.

'Lord of the Rings minangka film' Ray Harryhausen '. Yen ora ana gandhengane karo gambar lan crita apik sing bakal ditindakake - ora bakal paling sithik. '

Peter Jackson

Jackson ora mung utang amarga Harryhausen utang. Film Harryhausen dideleng kanthi tresna kaya sing menehi pitunjuk lan referensi kanggo film kasebut bisa ditemokake ing pirang-pirang film.

Nalika Tim Burton nggawe film invasi Martian Mars Attacks (1996), Harryhausen minangka inspirasi dheweke.

Wong Burton ing Burton kanthi ringkih ngrusak Monumen Washington kanthi referensi langsung ing film ireng lan putih ing Harryhausen Bumi vs Saucut Terbang (1956).

Animasi Film Film Klasik mandegake Ray Harryhausen Art Khusus Khusus UFO Aliens

Nalika takon apa film film Harryhausen paling bangga, dheweke ujar bangga karo kabeh karyane,

"Segmen kerangka ing Jason lan Argonauts menehi kepuasan paling gedhe. Iki mesthi urutan sing paling akeh wektu lan njlimet sing dakatur. "

Watch video kasebut; Karya Harryhausen ing salah sawijining urutan film film sing dingerteni.


fotografer fashion Peter Lindbergh foto super model ireng lan putih

Peter Lindbergh

Fotografer fashion sing dinuga Peter Lindbergh, asring dikonfirmasi kanthi mundhak saka supermodel, tilar donya dina Selasa, tanggal 3 September 2019, ing yuswa 74 taun,

Landscape Railway Warped kanthi Sepur Biru

Landskap Surreal Istanbul lan Amerika

Aydin Buyuktas, seniman efek visual adhedhasar Istanbul, nggunakake fotografi kanggo nggawé ulang donya sing mung bisa ditemoni ing impen, utawa film "Insepsi." Dheweke




dikirim ing Buzz lan diwenehi , , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN