Kiss

Dekade sawise tiba Curtain, tembok seni graffiti tetep dadi salah sawijine atraksi sing paling misuwur ing Berlin.

Iki diarani "The Kiss" utawa "Kiss Fraternity." Sampeyan bisa uga gambar sing paling misuwur sing ditampilake ing Galeri sisih Wétan ing Berlin - dawa mil saka tembok Berlin.

Apa kiwa Tembok, yaiku.

Artis Dmitry Vrubel wis nggambarake mantan pimpinan Soviet, Leonid Brezhnev menehi mantan Presiden Jerman Wétan Erich Honecker sing katon minangka ciuman hasrat ing lambe.

Minangka sepisanan, sampeyan bisa uga mikir minangka guyonan lengkap, sing ora ana kasunyatane.

Nanging gambar kasebut adhedhasar gambar nyata sing dicandak ing taun 1979 kanggo ngormati ulang tahun kaping telune ing Republik Demokratik Jerman-Jerman Wétan.

Sumber: euronews




dikirim ing Videos lan diwenehi , , .