Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona
Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Wong ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia Salvatore Benintende, aka TVBoy, sing nggambarake Mona Lisa Leonardo da Vinci nganggo topeng pasuryan pelindung lan nyekel ponsel, maca "Mobile World Virus".

Kongres Dunia Seluler ing kutha kasebut dibatalake amarga ana panyebaran koronavirus, sing mateni luwih saka 2,000 wong lan kena pengaruh luwih saka 25 negara.

Photo: Pau Barrena


GAMBAR DINA IKI

patung seni cat seni manungsa nutupi wanita warna-warna warna wanita sing nyiram Millie Brown Celeland Bodies

Patung Manungsa

Arca Manungsa seni Inggris, Millie Brown, dadi patung manungsa minangka cat warna-warna

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso

Serangan Spider Buta

Serangan Spider Giant Teater jalanan "Le Gardien du Temple" ing

dog in pengering rambut salon pink in Bangkok

Puphum Posh sing Diutus ing Bangkok

Posh Pups Prioritized in Bangkok Bangkok’s purebred dog obsession prioritizes the needs of their

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse Karya seni iki kanthi irah-irahan "Pamburu Pamburu" lan asale saka seniman Italia

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing luar biasa iki karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing sekitar NY

Lampu Malam

Lampu wengi Wong seneng wengi ing kutha ing Tokyo. Nggawe iki

Penari Masked

Penari Masked Penari topeng tampil ing festival ing Kathmandu, Nepal. Festival

Mitos Pratelat Topik lan Legenda Paragraf Desfile de Mitos y Leyendas Medellin Kolombia Karibatan perang ala mistik nggawe kostum topeng

Mitos lan Legenda

Mitos lan Legenda Medellin, Kolombia | A paraga sajrone parade Mitos lan Legenda

Lampu futuristik

Lampu futuristik Rekam jangka panjang iki nuduhake jembatan laut sing paling dawa ing saindenging jagad. Iki nyambung

wengi wengi surup srengenge LED lampu garis level laut mundhak instalasi interaktif Lines (57 ° 59 ′ N, 7 ° 16 ′ W) Pekka Niittyvirta Timo Aho

Mercusuar

Seniman Mercusawan Finland Pekka Niittyvirta lan Timo Aho wis nggawe "Garis (57 ° 59 ′ N,

Taman fotografi ireng lan putih ing ngisor dalan wit kebon taman ijo

Kebon Swarga

Proyek saka Paradise Bet Dow, ing Taman, digawe kanthi resmi ing Inggris

Seoul Home Kanazawa Beijing nggantungake struktur kain sutra ijo organ omah tradisional Hanok Do Ho Suh

struktur

Struktur Salah sawijining karya penting Suh yaiku potongan kasebut kanthi judhul "Seoul Home / Seoul

Pamasangan seni cahya sing entheng Katedral Salisbury

Lampu Sarum

Lampu Sarum: Pamasangan seni sing entheng lan swara, Sarum Lights, wis dipasang ing Katedral Salisbury

Iki Omah

This Is Home Tereska draws her home. A young girl named Tereska draws a




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN