Tikus liar satwa perang stasion tabung metro stok london

Kewan Kewan | Photographer Tahun | Pemenang pilihan wong Lumix

Sam RowleyStasion Station Squabble, nampilake sepasang tikus sing nyusup panganan ing stasiun tabung London (gambar Feature), wis dadi pemenang fotografer satwa liar ing taun iki: Penghargaan pilihan rakyat Lumix.

Photographer of Wildlife of the Year minangka acara fotografis paling dawa lan paling bergengsi ing jagad iki.

Panel ahli internasional milih gambar sing dianugerahi saka meh 50,000 entri dening fotografer paling apik ing donya.

NGALAMI alam nganti cedhak.

Fotographer Photographer of Wildlife limang taun bakal kacemplungake ing macem-macem macem-macem alam.

Nggambarake kaendahan lan kekirangan kewan, ndeleng prilaku kewan sing apik banget lan ngerti spesies sing luar biasa, dipamerake ing 100 tampilan kotak lampu sing nggumunke.

Ayo luwih jero lan temokake ngagetne - lan asring tantangan - crita ing mburi gambar sajrone krisis krisis lingkungan.

Ing Pameran nganti 31.05.2020
Museum Sejarah Alam
Cromwell Road, London SW7 5BD


Fotografi liar jaguar cub anaconda kewan pola cetak alam pantanal

Puji banget: Matching Outfits dening Michel Zoghzoghi, Libanon

Zoghzoghi ana ing Pantanal, Brazil, njupuk gambar jaguar.

Ing sawijining sore, nalika dheweke ana ing Kali Três Irmãos, ana ibu lan bocah sing nyabrang ing ngarep kapal.

Dheweke nyawang mesem nalika ninggalake banyu sing nahan anaconda kanthi pola sing padha karo awake dhewe.

Pujian kanthi sanget: Ibu Surrogate dening Martin Buzora, Kanada

Elias Mugambi minangka pemudha ing Konservasi Hidupan liar Lewa ing sisih lor Kenya.

Piyambakipun asring ngenteni minggu saking kulawarganipun ngrawat badhak cemara yatim, kayata Kitui (gambar).

Badhak nom-noman isih urip ing panggonan suci minangka poaching utawa amarga ibune wuta lan ora bisa ngurus dheweke kanthi aman.

Badhak kewan kewan badhak ireng africa kenya taman ranger
Wildlife photography circus animal Abuse Orangutan tinju Bangkok

Pujian kanthi sanget: Ilang Pertarungan dening Aaron Gekoski, Inggris

Orangutans wis digunakake ing pagelaran sing ora apik ing Safari World in Bangkok - lan akeh lokasi liyane - pirang-pirang dekade.

Acara kasebut mandheg sementara nalika taun 2004 sawise tekanan internasional.

Nanging pertunjukan kasebut wiwit maneh - kaping pindho dina, saben dina - kanthi atusan wong sing mbayar nonton kothak orangutan, nari, main drum lan liya-liyane.

Pujian kanthi luhur: Goleki Reindeer dening Francis De Andrés, Bongso Spanyol

Kahanan kanggo motret ing Svalbard, Nusantara Norwegia, nemen nanging satwa liar wis adaptasi karo lingkungan lan suhu pembekuan.

De Andrés nemokake komposisi kembang ulang artik putih iki, sing dheweke weruh, penasaran lan kepenak.

Fotografier salju salju salju salju putih ing Norwegia

BERLIN | Art Street & Graffiti | Museum kanggo Seni Kontemporer Urban

Ing dem-pies Pin-up-Girl neben den weißen Engeln auf schwarzem Grund und den knallbunten abstrakten Formen, die zur

CHINA | Museum Fotografi Kontemporer Kaping pisanan

Gegayuh minangka papan budaya kanggo warga lokal lan peneliti akademik internasional, Museum Fotografi Lianzhou bakal dadi institusi sing kapisan

kembang api seni Cai Guo-Qiang Beijing Olimpiade pambuka upacara kembang pola langit pyroteknik

Seni Api Kembang Api

Ing taun 2008, Cai Guo-Qiang dadi salah sawijining seniman ing saindenging jagad sing duwe luwih saka 35 yuta wong kanthi bebarengan ndeleng karyane sajrone Olimpiade Beijing.




dikirim ing Buzz, Pameran lan diwenehi , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN