Tikus liar satwa perang stasion tabung metro stok london

Satwa | Fotografer ing Taun | Pamenang pilihan wong Lumix

Sam RowleyStasion Station Squabble, nampilake sepasang tikus sing nyusup panganan ing stasiun tabung London (gambar Feature), wis dadi pemenang fotografer satwa liar ing taun iki: Penghargaan pilihan rakyat Lumix.

Photographer of Wildlife of the Year minangka acara fotografis paling dawa lan paling bergengsi ing jagad iki.

Panel ahli internasional milih gambar sing dianugerahi saka meh 50,000 entri dening fotografer paling apik ing donya.

NGALAMI alam nganti cedhak.

Temokake maneh kaendahan alam kanthi Fotografer Margasatwa taun iki, pameran taunan seket lima. Sakseni macem-macem spesies sing dijupuk ing habitat alam. Saka urip sing paling galak nganti paling ringkih, rungokake critane ing mburi foto kasebut.

Ing Pameran nganti 31.05.2020
Museum Sejarah Alam
Cromwell Road, London SW7 5BD


 

Puji banget: Matching Outfits dening Michel Zoghzoghi, Libanon

Zoghzoghi ana ing Pantanal, Brazil, njupuk gambar jaguar.

Ing sawijining sore, nalika dheweke ana ing Kali Três Irmãos, ana ibu lan bocah sing nyabrang ing ngarep kapal.

Dheweke nyawang mesem nalika ninggalake banyu sing nahan anaconda kanthi pola sing padha karo awake dhewe.

Pujian kanthi sanget: Ibu Surrogate dening Martin Buzora, Kanada

Elias Mugambi minangka pemudha ing Konservasi Hidupan liar Lewa ing sisih lor Kenya.

Piyambakipun asring ngenteni minggu saking kulawarganipun ngrawat badhak cemara yatim, kayata Kitui (gambar).

Badhak nom-noman isih urip ing panggonan suci minangka poaching utawa amarga ibune wuta lan ora bisa ngurus dheweke kanthi aman.

Pujian kanthi sanget: Ilang Pertarungan dening Aaron Gekoski, Inggris

Orangutans wis digunakake ing pagelaran sing ora apik ing Safari World in Bangkok - lan akeh lokasi liyane - pirang-pirang dekade.

Acara kasebut mandheg sementara nalika taun 2004 sawise tekanan internasional.

Nanging pertunjukan kasebut wiwit maneh - kaping pindho dina, saben dina - kanthi atusan wong sing mbayar nonton kothak orangutan, nari, main drum lan liya-liyane.

Pujian kanthi luhur: Goleki Reindeer dening Francis De Andrés, Bongso Spanyol

Kahanan kanggo motret ing Svalbard, Nusantara Norwegia, nemen nanging satwa liar wis adaptasi karo lingkungan lan suhu pembekuan.

De Andrés nemokake komposisi kembang ulang artik putih iki, sing dheweke weruh, penasaran lan kepenak.

Tags:

MORE buzz