ZÜRICH Swiss | 22.02. - 10.05.20 | Kunsthalle Zürich | Pameran Gedhe Gilbert & George, 1971–2016

Seniman Gilbert & George nggawe seni bareng nganti setengah abad.

Liwat sawijining karya karya sing luar biasa wis muncul sing isih njeblug lan avant-garde saiki.

Iki saiki ditampilake kanthi murah ing THE HEBUS PENTING, 1971-2016, sing ngidini wawasan unik kanggo visual sing kuat, tanpa wates - lan kadang provokatif - semesta seni.

Pameran kasebut digawe kanthi kolaborasi kanthi kerjasama karo Gilbert & George lan dheweke bakal ana ing pembukaan ing Zürich tanggal 21 Februari.

Kanggo seniman kasebut sejatine bali menyang Swiss sawise 25 taun, amarga seni kasebut dipamerake ing Kunsthalle Zürich ing taun 1992, sing dipimpin dening Bernhard Mendes Bürgi.

EXHIBITION sing hebat, 1971-2016 saéngga mbesuk supaya dirayakake kanthi bangga lan bungah!





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN