museum ludwig koleksi pameran seni Cologne seni pameran seni seni lukisan pribadi pribadi lukisan galeri

KOLEKSI | Museum Ludwig | Koleksi permanen

Koleksi Pop Art sing paling wiyar ing Eropa, koleksi Picasso paling gedhe nomer telu ing saindenging jagad, salah sawijining koleksi sing paling penting ing Ekspresionisme Jerman, karya pinunjul saka avant-garde Rusia, lan koleksi apik banget babagan sejarah fotografi:

Saiki Museum Ludwig dadi salah sawijining koleksi seni sing paling penting rong puluh-lan abad kaping pisanan ing donya.

Lan, ora kaya koleksi karajaan, amarga duwe pengabdian sing luar biasa kanggo warga pribadi.

Titik utama kanggo ngadegake museum iki ing 1976 kanthi sumbangan 350 karya seni modern menyang kutha Cologne dening para kolektor Peter lan Irene Ludwig.





dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN