DUBAI

Galeri 1X1

Tapestry of Fading Gardens

Galeri kita ditutup sementara amarga COVID.
Mlebu menyang alserkal.online kanggo nemu pameran kita kanthi derajat 360 derajat saka omah sampeyan.

link: https://www.alserkal.online/1x1-gallery

Nggambar gandhengane lan gandheng saka tenunan apa wae, salah sawijine waton nggambar yen pola / gambar alon-alon katon, digawe saka benang sing gegandhengan nanging beda.

Penyebaran seni kontemporer Pakistan dadi lengkap karo sisa-sisa tradhisi klasik, modernisme iconoklastik, kepribadian pribumi lan percakapan lintas negara.

Asring dipupuk ing institusi seni lan studio seniman, macem-macem karya ing pameran iki mbantah kategori sing apik, kajaba setya sing jelas bisa njelajah eksplorasi linear.

Stemming saka teks lan kasetyan kanggo nggawe tandha, karya kasebut pola lan alon-alon kanthi eksplorasi babagan medium lan bahan.

Nduwe loro bakat sing muncul lan jeneng sing diadegake kaya Adeela Suleman, Salima Hashmi, Ghulam Mohammad, Saba Qizilbash, Sarah Ahmad lan Ali Kazim.

The Tapestry of Fading Gardens nawakake macem-macem conto pameran seni saka Lahore, Karachi lan Quetta bebarengan karo para seniman saka sudhut negara liya.

Ana jeneng anyar ing kene lan corak seger ing praktik sing akrab.

Artis Pilihan

  • Adeela Suleman
  • Affan Bahgpati
  • Ali Kazim
  • Farrukh Adnan
  • Ghulam Mohammad
  • Huma Iftikhar
  • Maheen Ausaf
  • Muzzumil Ruheel
  • Saba Qizilbash
  • Salima Hashmi
  • Sarah Ahmad
  • Shah Abdullah Alamee
  • Shakila Haider
  • Sheraz Faisal
  • Wardha Shabbir
  • Yasir Waqas

1X1

10, Alserkal Avenue, Street 8, Al Quoz 1
Dubai, UAE




dikirim ing Pameran lan diwenehi , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN