Art Lukisan nggo pangowahan ngowahi pakaryan paksa 19 taun shutterstock seniman
Art Lukisan nggo pangowahan ngowahi pakaryan paksa 19 taun shutterstock seniman

Makarya Kolaborasi

"Shutterstock (2015)" dening Paul Stephenson, "Nggawe kolaborasi", Stephenson ngrubah urip sing isih ana dening seniman abad kaping 19, AE Adamson, kanthi nyelehake tandha banyu Waterterstock ing ndhuwur lukisan minyak.

Teknik kolaborasi paksa kasebut wis muncul sacara sporadis ing jagad seni.

Conto sing paling misuwur yaiku Salvador Dali lan saiki bubar Banksy.

Photo: Paul Stephenson


GAMBAR DINA IKI

Citadel Sunset

Citadel Sunset Srengenge mubeng ing mburi Kuil Hercules ing Benteng Amman ing Jordan. Prasasti ing

Lapisan gambar idaman intelijen Google ing lapisan idaman AI robot

Impian Robotik

Impian Robotik Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake kanggo ngurutake jutaan

Serangan Spider Buta

Serangan Spider Giant Teater jalanan "Le Gardien du Temple" ing Toulouse, Prancis, ora kanggo

Lokasi Mboten umum

Lokasi Mboten umum ing Bucharest (Romania) Museum seni anyar dibukak ing bunker Stalin; dijenengi "Muzeul de arta

pasir segara pantai esuk pasir tokoh patung misterius

Papan Liyane

Liyane Merseyside, UK | Potongan patung digawe ing taun 1997 dening seniman Inggris, Sir Antony Gormley. Dumunung ing Crosby

gambar gambar digital kanthi otomatis ing vas isih urip

Urip Digital

Life Digital Digital "Eksperimen digital pisanan saya kalebu gambar nggawe gambar urip sing inspirasi dening Monet," ujare artis

Dheweke duwe pangarep-arep sing wedi marang Barbara Kruger Foto-manipulasi kolase fotografi sing nulis slogan frasa kandel

Barbara Kruger

Barbara Kruger Akeh pasangan pakaryan Kruger nemokake foto nganggo pithy lan teks asertif sing nantang panampil.

Fotografi drone njupuk truk ing uyah sing rata ing Bolivia ing wayah wengi

Lapangan Tanpa wates

Bidang gambar tanpa wates Drone wiwit miwiti nggambarake bidang fotografi, sing nggawe seniman nggawe lan njupuk

overhead nembak saka ballerinas enom ing tutus cepet-cepet mudhun tangga

Bustling Ballerinas

Bustling Ballerinas Gambar 2002 iki nuduhake balerinas enom, umur enem nganti wolung taun, balap liwat lorong Casina

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan papan sing didhasarake ing New York pisanan

Kurang luwih

Kurang Kasedhiya Pengunjung ndeleng pamasangan dening seniman Jepang Tatsuo Miyajima kanthi judhul "Pati Pati" minangka bagean saka

Bangunan pameran seni Venice Biennale kreteg patung Lorenzo Quinn instalasi kanal banyu saluran tangan sing terus nyabrang banyu

Venice Italia

Venice Italia Artis Italia Lorenzo Quinn Building Bridges, instalasi arca sing nuduhake enem pasangan tangan arching nggawe

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih Urip ing ngarep

Ora Raos

Ora Wadhu Wong wadon ndeleng foto gedhe saka tangane Artisan Karsten Thormaehlen sing gedhe banget.

es pemotong esuke cityscape city skyline Harbin China pola geometri pola beku kali

Pemotong es

Pemotong Ais Minangka persiapan kanggo festival es lan salju Harbin, para pekerja nggunakake mesin kanggo ngethok blok gedhe




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi .

Deleng LAGI ...

LOG-IN