Pamasangan seni cahya sing entheng Katedral Salisbury
Pamasangan seni cahya sing entheng Katedral Salisbury

Lampu Sarum

Pamasangan seni sing entheng lan swara, Sarum Lights, wis dipasang ing Katedral Salisbury minangka bagean saka perayaan ulang tahun 800.

Photo: Ben Birchall


GAMBAR DINA IKI

Enggal wengi ambungan ngambung taun 1941 40 fotografi foto tradisi New York

Kissing Taun Anyar

New Year's Kisses New Year's Eve ing Sepatu Kuda Intan ing New York, tanggal 31 Desember 1941.

telung penari sing nganggo kostum biru sing nyenengake sajrone pawai karnaval ing Rio de Janeiro, Brasil nalika karnaval

Pahargyan Samba Surreal

Samba Surreal Sajrone Karnival taun iki ing Rio de Janeiro, anggota sekolah samba Portela nindakake ing Sapucaí

Papan kanggo lobi turbin london modern Olafur Eliasson Weather Project njero ruangan srengenge berkat panas dadi cahya oranye sing anget

Proyek Cuaca

Projek Cuaca London, Inggris | Pemasangan ing London Tate Modern ing taun 2003, ing Hall Turbine sing misuwur.

kutha seni jalanan mural seni buta kutha The Shipwreck of Bienvenu Ella Pitr

Gergasi Ngaso

Nggawe Giant To Artis Prancis Ella lan Pitr, lanskap kutha minangka papan dolanan ing ngendi para raksasa mlaku-mlaku lan papan

Pasar Natal Frankfurt Perayaan Jerman Cahaya ngiringan akeh alun-alun kutha ing alun-alun

Pahargyan Natal

Perayaan Natal Jerman sing misuwur amarga pasar Natal, kaya ing Frankfurt. Saben taun wong kumpul dadi siji

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a

Cardi B 2019 Met Gala Metropolitan Museum of Art Dress maroon bulu kanthi sepur dawa

Cardi B

Cardi B ... ... rawuh kanggo Gala Met 2019 ing Metropolitan Museum of Art. POTD 20191207 |

film varing ireng lan putih meneng wong L'Atalante 1934 Jean Vigo

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing nyritakake babagan katresnan babagan wong sing anyar nikah

Benteng kuno salju salju ing Uzbekistan kanthi warna sing luwih peteng

Kebangkitan Jalan Sutra

Kebangkitan Jalan Sutra Miturut siji legenda abad kaping-11, Ark of Bukhara minangka kubu kuno sing dibangun

Energi Tegangan Energi Marina Abramović Ulay gandhewo lan gambar seni gambar seni 1980 penyayang

tension

Tension Rest Energy minangka video kinerja 4 menit dawa sing digawe ing 1980 dening seniman Marina Abramović lan Ulay.

Serangan Spider Buta

Serangan Spider Giant Teater jalanan "Le Gardien du Temple" ing Toulouse, Prancis, ora kanggo

dog in pengering rambut salon pink in Bangkok

Puphum Posh sing Diutus ing Bangkok

Puri Posh sing Diutus ing obsesi asu purwa Bangkok Bangkok dadi prioritas kabutuhan kewan sing wis diresiki.

Art Uncorked

Art Uncorked: Pamasangan dicet tangan kanthi 200 botol sampanye dening seniman kontemporer adhedhasar London, Haut de Gamme, kanggo ngrayakake 200

gelombang Surf biru gelombang nggambar teknik ngeruk Untitled (The setengah Half ...), 2013 Raymond Pettibon

Wave

Gelombang Gelombang (Separo ngisor ...), 2013 minangka conto teknik lukisan kanthi cerah lan cerdas Ramyond Pettibon.

gambar gambar digital kanthi otomatis ing vas isih urip

Urip Digital

Life Digital Digital "Eksperimen digital pisanan saya kalebu gambar nggawe gambar urip sing inspirasi dening Monet," ujare artis




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN