Efek Jepang dadi overlay pengaruh Jepang sing nganggo perayaan tradisional Jepang

taxi Driver

Enomoto foto festival ing wilayah-wilayah lor Jepang, ujar manawa dheweke menehi wawasan babagan urip lokal
Kredit: Issui Enomoto

Wis luwih saka sepuluh taun, Issui Enomoto motret ing lurung-lurung lan wong ing Tokyo Yokohama nalika wengi dheweke obah nyopir taksi. Dheweke njupuk foto nalika wayahe mandheg ing lampu abang utawa ngenteni penumpang sabanjure, njupuk wektu transisi. Dheweke banjur nglumpukake tembakan kaping pindho utawa pirang-pirang nggawe impen kaya efek saka para wong liwat menyang wengi.

Pakaryan kasebut nggambarake alam sepi lan tetep karyawan.

Ing sawetara eksperimen pisanan sing motret saka Teksi, dheweke bakal takon marang penumpang apa bisa motret, asring nuduhake kamera digital kasebut lan ngirim email kasebut. Nanging foto-foto kasebut dirasakake. Saiki Enomoto luwih milih motret wong liya - penumpang utawa wong ing dalan - ndeleng dheweke minangka refleksi saka awake dhewe ing wayahe sing ora bisa diucapake.

Fotografi Cityscape Jepang Tokyo overlay lampu lalu lintas kutha

Enomoto tuwuh ing Tokyo nanging milih adhedhasar ing Yokohama metu saka nostalgia kanggo jaman biyen.
Kredit: Issui Enomoto.

Enomoto tuwuh ing Tokyo, nanging saiki manggon ing Yokohama. Bangunan kayu lawas uga lampu neon toko jalanan ing pusat kutha Yokohama iki nggumunake dheweke. Iki ngelingake babagan bagean lawas ing Tokyo sing dheweke tansaya terus-terusan diganti karo bangunan beton.

Dheweke miwiti foto minangka Hobi nalika isih enom, njupuk langit lan pemandangan saka titik v re jendela ing jendhela apartemen Toquyo. Isih ora ana latihan resmi, dheweke mutusake kanggo ngaturake kerajinane 15 taun kepungkur.

Dheweke mikir yen nyopir taksi bakal menehi penghasilan sing stabil nalika ngidini semangat ngrebut mujur kutha.

Saiki dheweke luwih milih motret saka njero mobil taksi, liwat cermin angin.

Efek visceral minangka voyeur lan peserta transitory saka jagad iki katon ing pakaryan Enomoto.
kredit: Issui Enomoto

Fotografi Cityscape Jepang Tokyo Overlay city traffic light traffic driver driver photographer

Sajrone pirang-pirang taun dheweke ngalami gaya lan teknik sing beda. Udakara 10 taun kepungkur dheweke miwiti nembak macem-macem gambar liwat nyunting foto lan nggawe efek ethereal sing menehi karyane. Enomoto nyumurupi macem-macem cara cahya sing diwartakake liwat fotone kenangan sing surem ing wengi luwih akurat tinimbang nembak resolusi dhuwur sing njupuk kabeh rinci.

Lan, kerjane. Gulung lampu neon lan tokoh setengah transparan lan scapes kutha nerjemahake urip ing kutha sawise peteng.

Pakaryan fotografer wis dipamerake minangka bagian saka acara grup ing Museum Seni Fotografi Tokyo. Dheweke uga wis nuduhake pertunjukan solo ing papan sing luwih cilik lan bebas kayata Galeri Kan.

Fotografi Cityscape Jepang Tokyo Overlay city traffic light traffic driver driver photographer

Wong wadon mlaku ing wilayah omah ing Yokohama amarga lampu padhang ing kutha kasebut sumunar.
kredit: Issui Enomoto

Akeh wong sing sibuk ing Tokyo amarga cepet-cepet nggambarake surem angin udan Enomoto kaya lampu strobe.
Kredit: Issui Enomoto

Fotografi Cityscape Jepang Tokyo Overlay city traffic light traffic driver driver photographer

Nalika nemokake awake kurang inspirasi saka lurung-lurung sing diusir nganti pirang-pirang kali, Enomoto tindak menyang Northen Jepang kanggo foto festival tradisional. Kaya Sansa Odori, festival tarian tradisional ing prefektur Iwate, lan festival lantern ing kutha Yuzuwa, ing prefektur Akita.

Dheweke banjur bisa bali kanthi mripat seger marang Yokohama. Ing kana dheweke terus nemokake lanskap sing wis kenal karo papan anyar.

Sebagian sumber CNN


Pamasangan pisang Art Basel Maurizio Cattelan mangan 120000 USD seniman kinerja David Datuna

Art Basel: pisang instalasi US $ 120.000 Maurizio Cattelan sing dipangan dening seniman liyane.

Karya gedhung gedhang overripe menyang tembok sing adol rega AS $ 120.000 wis dipangan dening seniman kinerja sing kapisah. Karya seni, kanthi irah-irahan?

SHANGHAI | Minhang | Museum Seni Ink

Museum Seni Baolong didhukung dening kolektor Xu Jiankang. Musium ing Shanghai terus pungkasan ing taun pungkasan kanthi Museum Baolong Art anyar ing




dikirim ing Buzz lan diwenehi , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN