Teddy Bear Window Scavenger Hunt

Teddy Bear Hunt

'Teddy Bear Hunt': Pemburu kewan scuffnger kéwan nggawe urip bisa dicekel bocah kanggo bosen

Werna Teddy katon ing endi-endi ing sadawane lurung-lurung sing digawe kosong dening coronavirus.

Lan padha game adil kanggo bocah sing bosen mburu.

Kewan sing diisi ditampilake ing jendhela ing saindenging jagad kanthi "Teddy Bear Hunts" kanggo bocah - nyawiji tetanggan lan menehi anak-anak kegiatan kegiatan scavenger aman sing aman, sosial-adoh sajrone kunci koronavirus.

Tedave Bear Scavenger Hunt

Matthew Berry saka Clearwater nyelehake bear Teddy Ruxpin ing wit oak ing pekarangan ngarep omah ing dina Jumuah ing lingkungane, yaiku salah sawijining akeh sing njeblug karo biruang ing jendhela lan ing teras ngarep lan pekarangan supaya bocah-bocah bisa dietung nalika mlaku-mlaku kanthi jarak sosial sing aman. [DOUGLAS R. CLIFFORD | Kaping]

Bruwang kasebut katon ing lokasi kaya ing Selandia Anyar.

Wartawan lan ibu Kanada saka umur 4 taun, Daniele Hamamdjian kaget, tweeting, "Kanggo wong tuwa (iku kudu dadi wong tuwa) sing duwe ide iki, SALAM.

Nerangake menyang 4 taun kenapa playdates ora diidini maneh, dadi 'Going Hunt' nalika mlaku-mlaku yaiku gangguan sing dibutuhake. "

Joshua Hooper, 4, nemokake loro beruang ing jendela omah pepadhamu Wayne Honigford ing lingkungan Tern Lane ing tetanggan Feeder Swara Clearwater.

Wong-wong ing ndonya ngasorake bruwang sing diiseni lan kewan liyane ing jendela utawa pekarangan ngarep kanggo dicari bocah-bocah nalika lagi mlaku utawa nyetir "mburu bear".

[sopan Jessica Hooper]

Tedave Bear Scavenger Hunt

Bocah-bocah uga nyebar pelangi ing njaba, nggambar kayu ing trotoar lan dalan gedhe.

Sapa sing ora butuh santai sajrone wektu kasebut.

Sebagian sourced @ Tampa Bay Times & US News




dikirim ing Buzz.

Deleng LAGI ...

LOG-IN

salah Komentar

Ninggalake a Reply