gambar seni graffiti dinosaurus ilusi 3d

Artworks Telung Dimensi

Artis jalanan Prancis Scaf nggawe ilusi 3D, gelombang gedhe lan campur tangan kutha.

Nyemprotake semprotane bisa kaya gaman, seniman jalan Perancis Scaf nyemprot tembok kutha lan ngowahi dadi gaib karo graffiti trompe lindail.

Makhluk-makhluk kasebut, sing asale saka dinosaurus sing ganas nganti ular lan kerangka, katon metu saka permukaan rong dimensi kanggo njupuk lingkungane.

Pakaryan digawe luwih apik miturut potret foto sing dijupuk saka Scaf.

Nganggo cat semprot, dheweke nggawe karya 3D sing trick mripat.

Kanggo nyorot graffiti kanthi cara sing paling apik, Scaf bener sesambungan karo seni.

Apa ana klambi minangka gua kanggo lungguh ing jejere kerangka dinosaurus utawa menehi tikus tikus keju sing raksasa, kehadiran gambar kasebut kalebu sentuhan penamat sing luar biasa.

Rasa guyonan banget gegayuhan karo seni, amarga dheweke ngarepake karyane bakal bisa sesambungan karo anak batin lan diangkut menyang jagad sing beda.

Ing level teknis, pakaryan Scaf tepat. Pangerten babagan sudut lan perspektif ngidini dheweke nggawe ilusi 3D saka permukaan sing rata kanthi gampang.

Tansah meksa nindakake perkara kasebut menyang tingkat anyar, Scaf terus mikir babagan subyek lan skenario anyar kanggo nggambar supaya bisa dadi penampil.

Sukses dheweke dadi seniman uga nyebabake dheweke miwiti perusahaan dhewe, Grafo Deco, ing kana nawakake layanan kanggo klien pribadi lan bisnis.


Rekam Lelang Kanggo Seni. Lukisan Da Vinci Nupuk $ 450.3 Million.

Salvator Mundi, lukisan Leonardo da Vinci sing dawa saka Yesus Kristus sing diwenehake dening Raja Louis XII saka Prancis luwih saka 500 taun kepungkur, wis adol

Pameran potret fotografi pamréntahan holocaust sing slamet

SUKAN PELAKSANA Urip sawise Holocaust | Martin Schoeller

Photographer Martin Schoeller wis njupuk potret-potret sing isih slamet saka kekejaman Perang Dunia II. Nalika rong tentara Rusia teka ing kamp konsentrasi Auschwitz




dikirim ing Buzz lan diwenehi , .