Artworks Telung Dimensi

Artis jalanan Prancis Scaf nggawe ilusi 3D, gelombang gedhe lan campur tangan kutha.

Nyemprotake semprotane bisa kaya gaman, seniman jalan Perancis Scaf nyemprot tembok kutha lan ngowahi dadi gaib karo graffiti trompe lindail.

Makhluk-makhluk kasebut, sing asale saka dinosaurus sing ganas nganti ular lan kerangka, katon metu saka permukaan rong dimensi kanggo njupuk lingkungane.

Pakaryan digawe luwih apik miturut potret foto sing dijupuk saka Scaf.

Nganggo cat semprot, dheweke nggawe karya 3D sing trick mripat.

Kanggo nyorot graffiti kanthi cara sing paling apik, Scaf bener sesambungan karo seni.

Apa ana klambi minangka gua kanggo lungguh ing jejere kerangka dinosaurus utawa menehi tikus tikus keju sing raksasa, kehadiran gambar kasebut kalebu sentuhan penamat sing luar biasa.

Rasa guyonan banget gegayuhan karo seni, amarga dheweke ngarepake karyane bakal bisa sesambungan karo anak batin lan diangkut menyang jagad sing beda.

Ing level teknis, pakaryan Scaf tepat. Pangerten babagan sudut lan perspektif ngidini dheweke nggawe ilusi 3D saka permukaan sing rata kanthi gampang.

Tansah meksa nindakake perkara kasebut menyang tingkat anyar, Scaf terus mikir babagan subyek lan skenario anyar kanggo nggambar supaya bisa dadi penampil.

Sukses dheweke dadi seniman uga nyebabake dheweke miwiti perusahaan dhewe, Grafo Deco, ing kana nawakake layanan kanggo klien pribadi lan bisnis.


LUMA | Taman Lisa lan Kevin Siwoff

LUMA | Ndelok Swara Swara Lisa Park lan Kevin Siwoff

MUNGKUT | Museum Kraton | 4D Art - Apa iku? Kèndêl ingsun | terus

Campuran teknologi lan sejarah Cina kuno, Museum Istana Beijing nggawa lukisan abad kaping 12 Ing Kali Kali Ing Qingming Festival urip ing




dikirim ing Buzz lan diwenehi , .