Lukisan Art Corona virus ngadhepi topeng jarak wisata sosial ing virtual virtual

12 Museum sing arep dibukak saka Omah

Sak ndonya

Sanajan nutup, musium ing endi wae wis dadi digital, saéngga para pengunjung seni ngalami koleksi galeri sing apik saka kenyamanan omah.

Apa sampeyan wis ngenteni sore ndeleng Warhol ing Tate utawa nyuda Kahlo ing Museum Art Modern México, 12 museum iki terus inspirasi seni lan budaya sajrone wektu iki.

Klik ing "Deleng liyane ..." nglampahi jam sakbenere perantauan liwat sawetara saka museum ingkang paling apik lan menarik ing donya.


Museum Seni Halus Argentina

1) Museo Nacional de Bellas Artes

BUENOS AIRES, ARGENTINA

KOLEKSI KURSUS: Seni Argentina, Masterpieces 

DELOKEN: Jesús ing Oliva Graden dening El Greco, Moulin de Galette dening Van Gogh, Geni ing Rumah Sakit dening Francisco de Goya

2) Museum Anyar

YORK KENE, JAWA BARAT

EXHIBISI: Penjaga, Ora Penting: Obyek ing Abad 21

DELOKEN: Lukisan "Bad", Gratis, Enrico David: Gas Kepala

Wisata Virtual Wisata New Museum
Pameran Museum Tokyo Online Jepang

3) Museum Nasional Tokyo 

TOKYO, JEPANG

KOLEKSI: Kaligrafi, Senjata & Waja, Tekstil

PILIHAN: Hue saka Banyu, Cahya ing pucuk dening Shûbun, Gambaran sulaman saka Piwulang Sakyamuni saka Periode Nara utawa Dinasti Tang

4) Museu de Arte de São Paulo 

SÃO PAULO, BRAZIL

EXHIBISI: Gambar Galeri ing Transformasi, Leonor Antunes: Campuran, Voids lan Gaps

Mriksa metu: Jambon lan Biru dening Pierre-Auguste Renoir, "Releitura" dening Leon Ferrari, Avenida dos Bandeirantes # 01 dening Cassio Vasconcellos

Pameran Museum Virtual Art Tate Modern

5) Tate Modern

LONDON, INGGRIS

KOLEKSI ARTIS: Andy Warhol, Stephen Shore, Edward Ruscha

Mriksa metu: Kapal ing peteng dening Pual Klee, Wadon nangis dening Picasso, Lili Banyu dening Claude Monet

6) Museum Digital Seni Digital

Bengi, MILKYWAY

EXHIBISI: DIMODA 3.0: TALISMANS BARU + MND // BDY

Mriksa Pungkasan: Sawise Pesta dening Claudia Hart, Identitas Fragmen dening Vicki Dang

Museum Seni Perez Miami USA

7) Museum Seni Perez Miami

MIAMI, FLORIDA

EXHIBISI: Meleko Mokgosi: Lelungan menyang Afrika, Sisih Luwih Saiki: Ndhuwur ing Art Karibia Kontemporer

PILIHAN: Fiesta Andina dening Edgar Negret, José Carlos Martinat: Kamar Amérika Echo 

8) Guggenheim Bilbao 

BILBAO, SPAIN 

EXHIBISI: Richard Artschwager, Olafur Eliasson: Urip nyata

SEMEN TANPA: Ora judhul dening Mark Rothko, Samudra Pasifik dening Gerhard Richter, Pesanan Ing Wengi sing Terkenal dening Anslem Kiefer

Guggenheim Bilbao Spanyol, Seni Online
Pameran Museum Roma

9) Museum ing Roma

ROMA, ITALIA

EXHIBISI: Canova: Kaendahan Abadi

DELOKEN: Potret John Staples dening Pompeo Batoni, Festival Artis ing Tor de 'Schiavi dening Ippolito Caffi, Patriot Altar ing Dataran St Peter kanggo Pesta Federasi dening Felice Giani 

10) Ing Jembar

ANGELES LOS, CALIFORNIA 

EXHIBISI: Kepinginan, Kawruh, lan Pangarep-arep (karo Smog), The Sambutan 5th XNUMXth: Christopher Wool

Mriksa metu: Norma, La Cienega ing Geni dening Ed Ruscha, Aku ... Nyuwun Pangapunten! dening Roy Lichtenstein, Untitled (Polisi Ferguson, 13 Agustus 2014) by Robert Longo

Pameran Museum Dewan Online AS California
Pameran Yayasan Louis Vuitton Paris Prancis Online

11) Foundacion Louis Vuitton 

PARIS, KANGGO

KOLEKSI: Kumpulan Fondasi: Visi kanggo Lukisan, Pop & Musik

PILIHAN: Dhuwur by Tacita Dekan, Permaisuri India II dening Bertrand Lavier, Bouquet by Isa Genzken

12) Museo de Arte Moderno México 

KOTA MÉXICO, MÉXICO 

KOLEKSI: Fotografi Modern Internasional, Art Meksiko: Abad kaping 20-21

Mriksa metu: Las Dos Fridas dening Frida Kahlo, La Balada de Frida Kahlo dening Alice Rahon

Museum Seni Mexico Ngunjungi Pameran Online

* sebagian sumber @ www.artealdia.com

Tags:

Pameran liyane