Lukisan Art Corona virus ngadhepi topeng jarak wisata sosial ing virtual virtual

12 Museum sing arep dibukak saka Omah

Sanajan nutup, musium ing endi wae wis dadi digital, saéngga para pengunjung seni ngalami koleksi galeri sing apik saka kenyamanan omah.

Apa sampeyan wis ngenteni sore ndeleng Warhol ing Tate utawa nyuda Kahlo ing Museum Art Modern México, 12 museum iki terus inspirasi seni lan budaya sajrone wektu iki.

Klik ing "Deleng liyane ..." nglampahi jam sakbenere perantauan liwat sawetara saka museum ingkang paling apik lan menarik ing donya.


Museum Seni Halus Argentina

1) Museo Nacional de Bellas Artes

BUENOS AIRES, ARGENTINA

KOLEKSI KURSUS: Seni Argentina, Masterpieces

DELOKEN: Jesús ing Oliva Graden dening El Greco, Moulin de Galette dening Van Gogh, Geni ing Rumah Sakit dening Francisco de Goya

2) Museum Anyar

YORK KENE, JAWA BARAT

EXHIBISI: Penjaga, Ora Penting: Obyek ing Abad 21

DELOKEN: Lukisan "Bad", Gratis, Enrico David: Gas Kepala

Wisata Virtual Wisata New Museum
Pameran Museum Tokyo Online Jepang

3) Museum Nasional Tokyo

TOKYO, JAPAN

KOLEKSI: Kaligrafi, Senjata & Senjata, Tekstil

PILIHAN: Hue saka Banyu, Cahya ing pucuk dening Shûbun, Gambaran sulaman saka Piwulang Sakyamuni saka Periode Nara utawa Dinasti Tang

4) Museu de Arte de São Paulo

SÃO PAULO, BRAZIL

EXHIBISI: Gambar Galeri ing Transformasi, Leonor Antunes: Campuran, Voids lan Gaps

Mriksa metu: Jambon lan Biru dening Pierre-Auguste Renoir, "Releitura" dening Leon Ferrari, Avenida dos Bandeirantes # 01 dening Cassio Vasconcellos

Pameran Museum Virtual Art Tate Modern

5) Tate Modern

LONDON, ENGLAND

KOLEKSI ARTIS: Andy Warhol, Stephen Shore, Edward Ruscha

Mriksa metu: Kapal ing peteng dening Pual Klee, Wadon nangis dening Picasso, Lili Banyu dening Claude Monet

6) Museum Digital Seni Digital

Bengi, MILKYWAY

EXHIBISI: DIMODA 3.0: TALISMANS BARU + MND // BDY

Mriksa Pungkasan: Sawise Pesta dening Claudia Hart, Identitas Fragmen dening Vicki Dang

Museum Seni Perez Miami USA

7) Museum Seni Perez Miami

MIAMI, FLORIDA

EXHIBISI: Meleko Mokgosi: Lelungan menyang Afrika, Sisih Luwih Saiki: Ndhuwur ing Art Karibia Kontemporer

PILIHAN: Fiesta Andina dening Edgar Negret, José Carlos Martinat: Kamar Amérika Echo

8) Guggenheim Bilbao

BILBAO, SPAIN

EXHIBISI: Richard Artschwager, Olafur Eliasson: Urip nyata

SEMEN TANPA: Ora judhul dening Mark Rothko, Samudra Pasifik dening Gerhard Richter, Pesanan Ing Wengi sing Terkenal dening Anslem Kiefer

Guggenheim Bilbao Spanyol, Seni Online
Pameran Museum Roma

9) Museum ing Roma

ROME, ITALY

EXHIBISI: Canova: Kaendahan Abadi

DELOKEN: Potret John Staples dening Pompeo Batoni, Festival Artis ing Tor de 'Schiavi dening Ippolito Caffi, Patriot Altar ing Dataran St Peter kanggo Pesta Federasi dening Felice Giani

10) Ing Jembar

ANGELES LOS, CALIFORNIA

EXHIBISI: Kepinginan, Kawruh, lan Pangarep-arep (karo Smog), The Sambutan 5th XNUMXth: Christopher Wool

Mriksa metu: Norma, La Cienega ing Geni dening Ed Ruscha, Aku ... Nyuwun Pangapunten! dening Roy Lichtenstein, Untitled (Polisi Ferguson, 13 Agustus 2014) by Robert Longo

Pameran Museum Dewan Online AS California
Pameran Yayasan Louis Vuitton Paris Prancis Online

11) Foundacion Louis Vuitton

PARIS, KANGGO

KOLEKSI: Koleksi Fondasi: Visi kanggo Lukisan, Pop & Musik

PILIHAN: Dhuwur by Tacita Dekan, Permaisuri India II dening Bertrand Lavier, Bouquet by Isa Genzken

12) Museo de Arte Moderno México

MÉXICO CITY, MÉXICO

KOLEKSI: Fotografi Modern Internasional, Art Meksiko: Abad kaping 20-21

Mriksa metu: Las Dos Fridas dening Frida Kahlo, La Balada de Frida Kahlo dening Alice Rahon

Museum Seni Mexico Ngunjungi Pameran Online

* sebagian sumber @ www.artealdia.com


kembang api seni Cai Guo-Qiang Beijing Olimpiade pambuka upacara kembang pola langit pyroteknik

Seni Api Kembang Api

Ing taun 2008, Cai Guo-Qiang dadi salah sawijining seniman ing saindenging jagad sing duwe luwih saka 35 yuta wong kanthi bebarengan ndeleng karyane sajrone Olimpiade Beijing.

Mural ing Venice, California wong sing ngambung nalika nganggo topeng rai

Artists Street Sacara Global Laras karo Urip karo COVID-19

Akeh-akehe jagad terus golek papan ing papan kanthi asil COVID-19. Nanging, nalika watesan iki diangkat bakal luwih akeh




dikirim ing Buzz, Pameran lan diwenehi , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN