Bocah lanang Brasil lungguh ing pundhak wong lanang Brasil kanthi nyenengake para penonton bal-balan
Bocah lanang Brasil lungguh ing pundhak wong lanang Brasil kanthi nyenengake para penonton bal-balan

Nyenengake Gol

Ing final Copa Libertadores, para penggemar tim bal-balan Flamengo ing Brazil dadi macak nalika Gabriel Barbosa nglawan juara bertahan Kali Plate Argentina.

Siaran ing layar buta nalika pesta jam tangan ing Stadion Maracanã ing Rio de Janeiro, Brazil, penggemar nonton Flamengo menang Copa Libertadores - kompetisi bal-balan paling dhuwur ing klub Amérika Kidul - sapisanan ing 38 taun.

Barbosa ndadekake kamenangan iki kanthi nyetak rong gol ing sawetara menit pungkasan, njamin mbalikake Flamengo sing menang pertandhingan 2-1. Jenggot sing dicet bocah kasebut meh padha karo pahlawan, Barbosa.

Foto: Silvia Izquierdo


GAMBAR DINA IKI

gambar pantai kanthi watu sing dituduhake karo tandhing kafe vinta sing diowahi dadi pemandangan

Impian ing Donya Nyata

Impian ing Donya Nyata Ing seri foto, Invasivo, fotografer Samm Escobar Solano campuran fotografi nganggo digital stark

bat cat watercolor mabur ngluwihi 4 buruh penjagaan kesehatan sing dibungkus

Watercolors Apokaliptik

Watercolors Apokaliptik Kelompok pelukis "Poetic Watercolor" ing China wis asale minangka outlet kanggo para pelukis mbayar

Penari Masked

Penari Masked Penari topeng tampil ing festival ing Kathmandu, Nepal. Festival kasebut, sing dianakake ing biara, nggawa

Art Uncorked

Art Uncorked: Pamasangan dicet tangan kanthi 200 botol sampanye dening seniman kontemporer adhedhasar London, Haut de Gamme, kanggo ngrayakake 200

Pa Respect

Paid Ngabari walikota London, Sadiq Khan, ngormati dheweke ing Peringatan marang wong-wong Yahudi sing dipateni ing Eropa

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a

ing lampu instalasi lampu Chris Fraser sing refracted corak berwarna bayangan warni obscuras

Ing Passing

Ing Passing karya Chris Fraser "In Passing" ngisolasi lan menehi kawigaten marang kualitas cahya sing ajaib lan misterius

Resiko Frostbite

Resiko Frostbite Ing mbukak nganti kiriman ulang hadiah Bebungah Nobel menyang Dokter Congolese

Dis-Assemblage Volkswagen Beetle diluncurake digantungake bagean penangguhan eksplosif Damián Ortega Cosmic Thing

Dis-Assemblage

Dis-Assemblage's Cosmic Thing Damián Ortega, 2002 tanpa keraguan salah sawijining karya sing paling misuwur, ing pundi dheweke

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse Karya seni iki kanthi irah-irahan "Pamburu Pamburu" lan asale saka artis Italia Federico Massa, luwih dikenal kanthi jeneng

Seoul Home Kanazawa Beijing nggantungake struktur kain sutra ijo organ omah tradisional Hanok Do Ho Suh

struktur

Struktur Salah sawijining karya penting ing Suh yaiku potongan kasebut kanthi judhul "Seoul Home / Seoul Home / Kanazawa Home / Beijing Home" (2012),

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing nyembah bintang saka

instalasi seni kriya perceptual wanita pemilihan sampah India ing London Borough Market The Body Shop

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni perceptual sing nggambarake pemetik sampah India ing Borough London

Pasar Natal Frankfurt Perayaan Jerman Cahaya ngiringan akeh alun-alun kutha ing alun-alun

Pahargyan Natal

Perayaan Natal Jerman sing misuwur amarga pasar Natal, kaya ing Frankfurt. Saben taun wong kumpul dadi siji

Kabeh Katresnan Abadi Kanggo Artis Jepang Pumps Yayoi Kusama, kamar pangilon immersive dots titik seni cahya

Waluh tanpa wates

Waluh Tanpa wates Iki instalasi sing nggumunake, Kabeh Katresnan Abadi Kanggo labu, yaiku dening seniman Jepang Yayoi Kusama.




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN