papat biksu nganggo jubah oranye mlaku ing garis nganggo topeng covid-19
papat biksu nganggo jubah oranye mlaku ing garis nganggo topeng covid-19

Sami-sami karo Tutup

Ing Bangkok, Thailand, para Buddha Buddha nyandhang tameng lan topeng kanggo nglindhungi awake saka koronavirus nalika njupuk sedekah.

Foto: Chalinee Thirasupa


GAMBAR DINA IKI

Lukisan minyak Caspar David Friedrich Abbey Ing Oak Horror Romantis tokoh sing nggawa suasana coffin medeni wit-witan sing mati

Seram Romantik

Lukisan lenga romantis Horror Caspar David Friedrich ing Abbey In the Forest, 1810 nggambarake klompok tokoh sing nggawa

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore Genre musik sing dikenal minangka "rock punk" minangka unik kanggo kualitas visual

Kewan Segara Refleksi Penyu foto ireng lan putih Kristen Vizl Silent Kingdom: Donya ing ngisor Gelombang

Bayangan

Renungan foto putih lan putih Christian Vizl ing segara kewan sing ana ing bukune Senyap Karajan: Donya ing Teluk Gelombang

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso sing bisa ndeleng akeh

Shroud saka Somme

Shroud saka Relawan Somme saka Batalyon 1st saka Anglians Royal mbantu sawetara

Seoul Home Kanazawa Beijing nggantungake struktur kain sutra ijo organ omah tradisional Hanok Do Ho Suh

struktur

Struktur Salah sawijining karya penting ing Suh yaiku potongan kasebut kanthi judhul "Seoul Home / Seoul Home / Kanazawa Home / Beijing Home" (2012),

telung penari sing nganggo kostum biru sing nyenengake sajrone pawai karnaval ing Rio de Janeiro, Brasil nalika karnaval

Pahargyan Samba Surreal

Samba Surreal Sajrone Karnival taun iki ing Rio de Janeiro, anggota sekolah samba Portela nindakake ing Sapucaí

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91

seni malang seni jembatan jembar segara laut segara oranye sing cerah dheweke Pambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016

Art minangka Lanskap

Art minangka Lanskap Piers Ngambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016 POTD 20190712 | Instalasi dening Christo & Jeanne-Claude

Lampu Malam

Lampu wengi Wong seneng wengi ing kutha ing Tokyo. Njupuk foto iki tegese njupuk risiko,

Werna Autumn

Colour Autumn: alas ing Düzce, Turki kanthi kabeh warna ing plato sajrone musim gugur. POTD 20181103

Kodok 108

108 Frog Dibungkus dening Swiss François Perrier ing pertengahan abad kaping-19 kanggo ngatur dheweke ing adegan manungsa saben dinten. Ing

Penari Masked

Penari Masked Penari topeng tampil ing festival ing Kathmandu, Nepal. Festival kasebut, sing dianakake ing biara, nggawa

Lokasi Mboten umum

Lokasi Mboten umum ing Bucharest (Romania) Museum seni anyar dibukak ing bunker Stalin; dijenengi "Muzeul de arta

Foto ireng lan putih bocah ing iklim salju

Sèket Lima Pangkat ing ngisor Zero

Sèket Puluh Gelar Ing ngisor iki Zero Kanggo luwih saka enem puluh taun, World Press Photo Foundation wis ngganti narasi visual




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN