Lukisan Vincent Van Gogh Lukisan Emas Parsonage Goldfinch ing Nuenen ing Spring 1884

Karya Maju: "The Goldfinch" Dadi Kasunyatan

30 Maret 2020 mengeti apa sing bakal lair ulang taun kaping 167 Vincent van Gogh

Ing dina sing padha, maling nyolong van Gogh Taman Parsonage ing Nuenen ing Spring (1884) saka museum Singer Laren ing Laren, Walanda.

Apa kanthi ora sengaja utawa kanthi sengaja, kekirangan ing £ 5m lukisan minangka potongan sing mung ilang saka museum, ngrampok ulang tahun nalika pelukis.

Amarga ditutup museum saiki amarga pandemik koronavirus, para maling milih mbanting lawang ngarep museum udakara jam 3:15.

Sutradara Museum, Jan Rudolph de Lorm, ngumumake yen "kejut lan ora bisa ngganggu yen wis kedadeyan," sajrone konferensi pers sing disiarkan ing Youtube.

Nalika lukisan kasebut wis utangan saka Museum Groninger, de Lorm menehi komentar:

"Iki persis sing ora dikarepake minangka museum sing duwe lukisan."

Museum Singer Laren Belanda

Bagéan saka pameran Mirror of the Soul, karya iki minangka salah sawijining 70 lukisan cat, cat banyu, lan gambar saka abad kaping-19.

Museum Groninger, sing ana ing wilayah Walanda sisih lor Groningen, "Kita kaget banget karo berita iki. Penyelidikan saiki isih lengkap lan ora ana maneh sing bisa dingerteni babagan penyelidikan polisi. "

Taman Parsonage Van Gogh ing Nuenen ing Lukisan Spring Stolen

Pakaryan Van Gogh nggambarake taman perwakilan sing dheweke plesir nalika dheweke tetep urip karo wong tuwane ing Nuenen.

Sawise lukisan kasebut ditambahake ing dhaptar internasional seni pencuri karya Interpol, para ahli rampokan seni saka jabatan penyelidikan pidana nasional mlebu kanggo mbantu penyelidikan.

De Lorm wiwit saiki,

"Lukisan sing apik lan obah dening salah sawijining pelukis paling gedhe, dicolong saka komunitas… Iki kudu bali cepet, supaya kita bisa nyenengake lan kepenak karo seni sing endah iki maneh… Art pantes dideleng lan dituduhake dening kita, komunitas. ”

* sebagian sourced @ www.thegaurdian.com


Lukisan Watercolor China Karyawan Perawatan Kesehatan Dokter Perawat Pahlawan Covid-19 Pahlawan

Pahlawan Watercolor: Lukisan sing nggambarake Pertempuran Menentang COVID-19

"Ora preduli mbebayani, Ana klompok wong, Tanpa imbuhan, Ora ngitung urip lan mati, Ngadeg tegak. Garis pertama para pejuang

Jean-Paul Gaultier 50 Taun landasan nuduhake desain desain haute couture

Jean-Paul Gaultier

Perancang Prancis Jean-Paul Gaultier, pencipta flamboyant, nuli sujud kanggo menehi tandha 50 taun ing bisnis kasebut. Iconic Cone Bra Madon didol

musisi kontemporer seni visual seni band jazz ireng lan putih

Ngrénovasi Donya Seni: Artis Visual / Musisi 10 Kontemporer

Dawane tangan manungsa luwih gedhe tinimbang jarak ing antarane mata lan kuping. Dadi ora kaget para seniman, uga




dikirim ing Buzz lan diwenehi , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN