Lukisan Galeri Wisata Wisata Online

Revolusi Digital Art World ~ Robot Wisata ing Galeri lan liyane

Nanggepi coronavirus, misale jek kabeh saya mandheg.

Amarga jagad seni ora ana sing istiméwa, pameran tertutup, pameran sing tundha, lan galeri sing ditutup bisa meksa komunitas ngrangkul pangsi digital lan mindhah online.

Muncul minangka solusi jangka pendek, macem-macem pamimpin industri wis nggawa menyang internet kanggo ngisi celah pengalaman iki.

Louise Bourgeois Seni Kulawarga lukisan Seni

Louise Bourgeois, "Kulawarga," Salam: © Yayasan Easton / VAGA ing ARS, NY lan Hauser & Wirth

Ing sisih ngarep shift iki yaiku Art Basel Hong Kong, sing ngluncurake ruangan tontonan online sawise mbatalake wulan Februari.

Galeri liyane uga wis padha nggunakake nggunakake virtual kanggo narik kawigaten para panuku.

Hauser & Wirth nggantosi salah sawijining galeri kasebut, mbukak pameran online sing pisanan sing nampilake gambar Louise Bourgeois.

Minangka gegayutan karo nyaring konten digital minangka fokus utama, ngedegake galeri - Iwan Wirth -

"Konten digital ana kanggo ndhukung pengalaman analog. Saiki kita wis nulungi. Nanging carane sustainable iku? Yaiku pitakon. "

Pitakonan babagan spasial wis ditakokake karo nutup galeri. Nanggepi perubahan iki, Sadie Coles ndeleng iki minangka kesempatan kanggo ngevaluasi peran galeri:

"Aku sentimental babagan duwe papan ing papan sing ora kaya karya seni."

Coles uga njupuk kesempatan iki kanggo miwiti proyek Instagram anyar kanthi irah-irahan Wangsulan saka Isol, sing ngrembug pangowahan ing jagad seni karo seniman lan kolaborator.

World Art World Sawise Corona Virus

Jawaban ing Isolasi: Sarah Lucas, 2020, gambar Instagram saka @sadiecoleshq.

Ngluwihi galeri virtual, organisasi ngupayakake kepiye ruang lan kasunyatan virtual bisa ngetrapake pengalaman seni. Hastings Contemporary, galeri adhedhasar Hastings, UK, wiwit nawakake wisata galeri 5-wong liwat mesin videoconference loro, kanthi kerjasama karo Bristol Robotics Lab.

Lukisan Galeri Wisata Wisata Online

Wisata Galeri Robot Galeri Kontemporer

Panjaluk kanggo Robot Tours iki pancen keprigelan banget amarga galeri kudu prioritas pesenan kanggo individu sing paling berisiko amarga misahake.

Occupy White Walls, game multiplier online (MMO), wis beda, ngembangake program sing ngidini pangguna nggawe galeri seni khayal.

Beda karo platform game liyane, kayata The Sims, para pemain duwe kesempatan kanggo nggawe papan galeri sing mirip lan ngisi karya seni sing dipilih.

Lukisan Galeri Wisata Wisata Online

Tembok Putih Duduk: Art, Arsitektur lan AI, 2020

Gelombang gangguan sing pengaruh ing jagad seni sajrone wektu iki mbutuhake industri nanggapi.

Sanajan tradisional minangka platform sing nambah pengalaman "ing daging", internet wis diadaptasi dadi fokus saiki ing jagad seni.

* sebagian sourced @ www.frieze.com


Teddy Bear Window Scavenger Hunt

Teddy Bear Hunt

'Teddy Bear Hunt': Pamburu scavenger kewan sing dibungkus nggawe urip kanggo bocah bosen Teddy bear katon ing endi wae ing dalan-dalan sing digawe kosong dening coronavirus.

tato seni modifikasi awak nandhang piercing taring medeni

Modifikasi Awak: Seni utawa Mutasi?

Modifikasi awak; kelangan, medeni, aneh utawa ayu? Sawetara driji sikil wong bakal mung ngelingake tembung kasebut, nanging praktik kuno iki ora mesthi peteng

Ing awal ana Art.

Lukisan guwa kuna ing Somaliland Tumindake nggawe tandha kanggo komunikasi marang manungsa liya kayadene digambar.




dikirim ing Buzz lan diwenehi , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN