Lukisan Watercolor China Karyawan Perawatan Kesehatan Dokter Perawat Pahlawan Covid-19 Pahlawan

Pahlawan Watercolor: Lukisan sing nggambarake Pertempuran Menentang COVID-19

"Ora preduli mbebayani,
Ana klompok wong,
Tanpa imbuhan,
Ora ngetung urip lan seda,
Ngadeg jejeg.

Pejuang baris pertama saka penyakit iki,
Mungkin sampeyan ora ngerti,
Sapa ta
Nanging sampeyan bakal eling,
Kanggo sapa wae dheweke ngadeg. "

- anonim (diterjemahkan)

Lukisan Watercolor China Karyawan Perawatan Kesehatan Dokter Perawat Pahlawan Covid-19 Pahlawan

"Epidemik Perang Nasional" dening Fan Junrang Xi'an

Ing saindenging China, puisi 10-line iki wis nyebar ing Internet, mindhakake wong nangis amarga negara wiwit pungkasane pindhah saka wektu sing sithik banget.

Pahlawan koronavirus, ing China lan ing saindenging jagad, minangka profesional medis lan buruh darurat sing menehi risiko kanggo kaslametane wong liya.

Iki minangka keprigelan saka wong-wong iki sing ngidini China nggawe perbaikan substansial nglawan perang COVID-19.

Lukisan Watercolor China Karyawan Perawatan Kesehatan Dokter Perawat Pahlawan Covid-19 Pahlawan

"Cheng Zhicheng Chengcheng" dening Qiubin Guangzhou

Klompok pelukis "Poetic Watercolor" minangka mode kanggo pelukis kanggo ngormati bab heros kesehatan.

Sanajan pelukis kasebut ora bisa nglawan ing garis ngarep, dheweke nampilake dhukungan kanthi visual.

Lukisan Watercolor China Karyawan Perawatan Kesehatan Dokter Perawat Pahlawan Covid-19 Pahlawan

"Pulang sing paling apik" dening Zhu Yuling Hefei

Kanthi nggunakake karya seni bebarengan, klompok iki tujuane memuji "malaekat putih" sing ngaturake urip kanggo nglawan pandhemen.

Ing ngisor iki sawetara potongan sing kuat:

Lukisan Watercolor China Karyawan Perawatan Kesehatan Dokter Perawat Pahlawan Covid-19 Pahlawan

"Retrograde" Watercolor Bao Dahai Guangxi

Lukisan Kesehatan Watercolor Pandemi Covid-19

"Rumah Sakit Kacepetan Gunung Sakit China" dening Yang Zhipeng Hangzhou

Lukisan Watercolor China Karyawan Perawatan Kesehatan Dokter Perawat Pahlawan Covid-19 Pahlawan

"Ngirit Urip" dening Hu Liyi Nanchang

Lukisan Watercolor China Karyawan Perawatan Kesehatan Dokter Perawat Pahlawan Covid-19 Pahlawan

"Pengawal" dening Tang Huai

Lukisan Watercolor China Karyawan Perawatan Kesehatan Dokter Perawat Pahlawan Covid-19 Pahlawan

"Mripat Malaikat" dening Tianjin

* sebagian sumber @ www.mp.weixin.qq.com


Artis Robot Pisanan ing donya

Yen sampeyan wutah, angel mbedakake manawa Ai-Da pancen manungsa utawa robot. Kanthi fitur rai rinci lan sistem lengen robotik,

Gambar Amazing | Sony World Photography Awards 2019

Gambar Fitur: Gerak Kategori | 2019 Kompetisi terbuka Winner Christy Lee Rogers saka AS, kanggo gambar Harmony. Sadhih menang $ 5,000 (USD). Philippe




dikirim ing Buzz lan diwenehi .

Deleng LAGI ...

LOG-IN