overhead nembak saka ballerinas enom ing tutus cepet-cepet mudhun tangga

Bustling Ballerinas

Foto taun 2002 iki nuduhaké balerinas enom, umur enem nganti wolung, balap liwat lorong Sekolah Tari Casina ing New South Wales.

Wangsul maning menyang ruangan klambine sawise pagelaran, klompok penari budding bakal praktik saben akhir minggu kanggo akhir taun sing diarepake maneh.

Foto: Narelle Autio


GAMBAR DINA IKI

Kabeh Katresnan Abadi Kanggo Artis Jepang Pumps Yayoi Kusama, kamar pangilon immersive dots titik seni cahya

Waluh tanpa wates

Waluh Tanpa wates Iki instalasi sing nggumunake, Kabeh Katresnan Abadi Kanggo labu, yaiku dening seniman Jepang Yayoi Kusama.

Sarapan ing Lindy

Sarapan ing Lindy dening Christopher Tamas Kovacs. "Gambar pirang-pirang gambar seni sing ditampilake ing Manhattan," tulis fotografer, sing

Spike Iki

Spike It Ing kutha gisik Nha Trang, Vietnam, pemain bola tampil pantai katon mabur liwat udhara

Richard Mosse ngilangi teknologi film inframerah militer nggambarake instalasi magenta layung abang lavender fotografi Pegunungan Demokratik Kongo

Hunches & Bunches

Hunches & Bunches Richard Mosse nggunakake teknologi film militer sing bubar ditetepake ing Perang Dunia II dadi

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing nyembah bintang saka

Mitos Pratelat Topik lan Legenda Paragraf Desfile de Mitos y Leyendas Medellin Kolombia Karibatan perang ala mistik nggawe kostum topeng

Mitos lan Legenda

Mitos lan Legenda Medellin, Kolombia | Persembahan ing parade Mitos lan Legenda, Photographer Joaquín Sarmiento

Melting Arsitektur Las Vegas bangunan dekonstruksional Lou Ruvo tengah Frank Gehry

Melting Arsitektur

Melting Arsitektur Pusat Lou Ruvo sing katon kaya digawe dening arsitek Frank Gehry beroperasi minangka perawatan rawat pasien lan

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing apik banget karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY, nemokake dalan-dalan sing apik tenan

Plattenbau

Plattenbau

Lokasi Mboten umum

Lokasi Mboten umum ing Bucharest (Romania) Museum seni anyar dibukak ing bunker Stalin; dijenengi "Muzeul de arta

gelombang Surf biru gelombang nggambar teknik ngeruk Untitled (The setengah Half ...), 2013 Raymond Pettibon

Wave

Gelombang Gelombang (Separo ngisor ...), 2013 minangka conto teknik lukisan kanthi cerah lan cerdas Ramyond Pettibon.

Tren Musim Panas

Tren saka Fashion Fashion musim panas ketemu. Model nuduhake desain musim semi lan musim panas 2019 kanggo musim semi

Art Uncorked

Art Uncorked: Pamasangan dicet tangan kanthi 200 botol sampanye dening seniman kontemporer adhedhasar London, Haut de Gamme, kanggo ngrayakake 200

Lampu salju salju kutha Harbin China nuduhake lampu warna-warni ing musim dingin

Ice City

Ice City Sugeng rawuh ing Harbin, sawijining kutha ing North East China, sing saben taun dadi suwene rong wulan

film varing ireng lan putih meneng wong L'Atalante 1934 Jean Vigo

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing nyritakake babagan katresnan babagan wong sing anyar nikah




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN