Fotografi drone njupuk truk ing uyah sing rata ing Bolivia ing wayah wengi

Lapangan Tanpa wates

Gambar sing wis diowahi Drone wiwit miwiti nggambarake bidang fotografi, sing nggawe seniman nggawe lan njupuk adegan anyar.

Ing seri kasebut, Field of Infinity, fotografer, Reuben Wu, nggunakake drone sing diowahi nganggo lampu LED kanggo madhangi bencana ekstrem lan ora ditemokake.

Koleksi paling anyar, foto ing Bolivia, nggawe gambar sing ngelingake set film fiksi ilmiah.

Klik ing ngisor iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan tukang photo liyane nggunakake fotografi drone dina.

Foto: Reuben Wu


GAMBAR DINA IKI

Lampu salju salju kutha Harbin China nuduhake lampu warna-warni ing musim dingin

Ice City

Ice City Sugeng rawuh ing Harbin, sawijining kutha ing North East China, sing saben taun dadi suwene rong wulan

Tren Musim Panas

Tren saka Fashion Fashion musim panas ketemu. Model nuduhake desain musim semi lan musim panas 2019 kanggo musim semi

landasan gelap madhangi siluet model sajrone pertunjukan busana YSL

Siap-siyap Nganggo Larian

Nganggo Siap Sajrone minggu fashion Paris ing taun iki, Yves Saint Laurent nampilake koleksi musim gugur / musim dingin wanita ing musim sayah 2020-21.

film varing ireng lan putih meneng wong L'Atalante 1934 Jean Vigo

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing nyritakake babagan katresnan babagan wong sing anyar nikah

Kewan Segara Refleksi Penyu foto ireng lan putih Kristen Vizl Silent Kingdom: Donya ing ngisor Gelombang

Bayangan

Renungan foto putih lan putih Christian Vizl ing segara kewan sing ana ing bukune Senyap Karajan: Donya ing Teluk Gelombang

Richard Mosse ngilangi teknologi film inframerah militer nggambarake instalasi magenta layung abang lavender fotografi Pegunungan Demokratik Kongo

Hunches & Bunches

Hunches & Bunches Richard Mosse nggunakake teknologi film militer sing bubar ditetepake ing Perang Dunia II dadi

Bayi

Bayi Bagéyan saka Giger Bar ing Gruyere, Swiss lan saka Museum Giger tembok bayi iki

Donya Virtual

World Virtual Ing London pengunjung Galeri Saatchi nggunakake kacathet kasunyatan virtual kanggo njelajah alas kuna. POTD 20181230 |

pasir segara pantai esuk pasir tokoh patung misterius

Papan Liyane

Liyane Merseyside, UK | Potongan patung digawe ing taun 1997 dening seniman Inggris, Sir Antony Gormley. Dumunung ing Crosby

Montain Morning

Mountain Morning Tukang foto nyipta kamera ing sisih ndhuwur Gunung Daisen ing Prefektur Tottori, Jepang. Photographer Takashi

Festivalaka Hadaka Matsuri Naked Man Candi Sayaiji Okayama Jepang akeh wong sing padhet

Festival Wong Naked

Festival Manungsa Naked Okayama, Jepang | Saben taun meh 10,000 wong melu Hadaka Matsuri, utawa Wong Naked

instalasi seni kriya perceptual wanita pemilihan sampah India ing London Borough Market The Body Shop

Penggali Sampah India

Toko Badan ngeculake ... sepotong karya seni perceptual sing nggambarake pemetik sampah India ing Borough London

Nangis getih

Nangis Getih Nalika mlaku menyang "Dina Zikir" ing Seaham, Inggris, patung prajurit bersejarah "Tommy

Cadillac Ranch

Cadillac Ranch Cadillac Ranch minangka instalasi seni lan patung umum ing Amarillo, Texas, AS. Iki digawe ing

Kayu bakar gurita kayu musim panas gedhe kanggo festival musim panas

Burning Man

Manungsa ngobong Saben taun kutha sak wentoro munggah saka ara-ara samun ing Amerika Serikat sisih kulon ing Black Rock




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN