Bangunan neon kanthi suntingan nembak ing Tokyo ing wayah wengi.

Neon Future

Anyar ing pemandangan fotografi, Stefano Gardel wis nggawe jeneng kanggo awake dhewe kanthi perspektif sing unik.

Siri Neon Future, sing ditembak ing Jepang, diilhami dening masyarakat futuristik negara lan kasunyatan dystopian sing imajinasi.

Gardel nyunting gambar supaya nggawe konsistensi nggunakake warna lan swasana, nyritakake sajrone kabeh karyane.

Ing seri iki, foto-foto kasebut dijupuk ing Tokyo ing wayah wengi.

Gardel bakal nembak ing antarane 6 pm lan 4 am saben dina suwene 10 dina, njupuk tampilan futuristik Tokyo sadurunge nyunting kanggo entuk produk seri pungkasan.

Foto: Stefano Gardel


GAMBAR DINA IKI

Skala Sampeyan

Skala Artis Skala Manungsa Charles Ray ngadeg ing sandhinge Gugur '91

cahya

Light Untitled (menyang "inovator" Wheeling Peachblow), Dan Flavin, 1966-68. POTD 20190706 | Ukiran dening Dan Flavin

film varing ireng lan putih meneng wong L'Atalante 1934 Jean Vigo

Romance meneng

L'Atalante Silent Romance Jean Vigo (1934) yaiku film bisu sing nyritakake babagan katresnan babagan wong sing anyar nikah

Pamasangan cluster cluster klompok Casa Tomada Giant Ants Rafael Gomezbarros Saatchi Galeri London Kolombia.

Casa Tomada

Casa Tomada Ing Galeri Saatchi ing London, pengunjung menehi foto ing sandhinge "Casa Tomada," karya

Tragedi Cai Guo-Qiang gambar seni taxidermy macan ditembak kekerasan nglawan kewan alam

Tragedi

Tragedi Ing pagelaran ephemeral, gambar gunpowder, lan nyekel instalasi, Cai Guo-Qiang nyinau papan dununge ing jagad raya lan

seni jalanan wong loro nganggo topeng

Penyayang-jaman Pandemi

Pencinta Jaman Pandemik ing saindenging jagad, seniman jalanan wis nggunakake pakaryan kanggo nggambarake kasunyatan sing anyar

Ora Raos

Ora Wadhu Wong wadon ndeleng foto gedhe saka tangane Artisan Karsten Thormaehlen sing gedhe banget.

Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing The World World Congress People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia

seni malang seni jembatan jembar segara laut segara oranye sing cerah dheweke Pambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016

Art minangka Lanskap

Art minangka Lanskap Piers Ngambang, Christo & Jeanne-Claude, 2016 POTD 20190712 | Instalasi dening Christo & Jeanne-Claude

Puncak pucuk

Puncak Jagged Dikuncip ing asap saka liar kaya Washington State, puncak serrated lor

Art saka sudut pandang sing beda

Art saka sudut pandang sing beda Iki mburi gambar Pablo Picasso "Isih Urip ing ngarep

demonstrasi klompok demonstrasi darurat klompok demonstrasi massa punah pemberontakan London Museum Sejarah Alam London

Pungkusan Massa Enam

Kepupusan Massa Enam ing Museum Sejarah Alam London, demonstrasi saka klompok demonstrasi 'darurat darurat' Extinction Rebellion a

telung penari sing nganggo kostum biru sing nyenengake sajrone pawai karnaval ing Rio de Janeiro, Brasil nalika karnaval

Pahargyan Samba Surreal

Samba Surreal Sajrone Karnival taun iki ing Rio de Janeiro, anggota sekolah samba Portela nindakake ing Sapucaí

kekuwatan muter radikal Valie Export penindasan wanita ekstrem sing ditindhes lanang

Power Play

Power Play Valie Export, yaiku seniman Austria sing misuwur kanthi foto lan pagelaran radikal babagan awak wanita

Pesenan Luck sing Apik

Pesona apik sing nduwe artis Cai Zhaowang ngasilake babi aluminium emas ing Linyi (China), kanggo nyambut taun ngarep




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN