"Paper Bag Canyon" lan guwa es Gambar Lanskap dening Erin Sullivan

Photographer Jelajahi Donya Saka apartemene

Erin Sullivan, fotografer sing berpangkalan ing Los Angeles, wis nemokake cara anyar kanggo nyukupi rasa tresna ing njelajah nalika ana ing omah sing tetep amarga pandemi koronavirus.

Siri foto pungkasan dheweke, "Indoors Great We," mbukak sawetara kreatifitas liar Sullivan.

Wonten ing njerone ngerjani landskap apik saka obyek sing ditemokake ing saindenging apartemen kayata pancake, bantal, lan jas hujan.

Erin Sullivan

"Aku takon babagan kepiye carane bisa tetep kreatif lan kepiye bisa nyambung menyang njobo lan lelungan - prekara-prekara iki sing penting banget kanggo tuwuh lan tuwuhing komunitas"

Sullivan nyalurake anak batin nalika nggawe seri foto kasebut, utamane "Tlaga Tinfoil".

Iki diilhami dening musim panas kanggo ngluncurake karo mbah kakung.

Foto kasebut dibangun nganggo tinfoil, sikat untu, lan lampu lampu ing sangisoring lembaran.

Nalika pemandangan petualangan brainstorming, Sullivan nggambarake papan sing dikunjungi dheweke. Minangka fotografer travel, Sullivan akeh inspirasi kanggo bisa.

Nalika nggawe "mujur nengen" ing omah, dheweke negesake kepiye lingkungan nggawe dheweke rumangsa tinimbang katon ing awake dhewe.

Ilham penting kanggo Sullivan yaiku New Zealand. Dheweke urip pirang-pirang wulan metu saka mobil lan nggarap kebon kanggo motret guwa cacing cemlorot cemeng.

Ing wilayah Irlandia menyang New Zealand, dheweke bisa ngetrapake tungku timah, bolongan lampu cerdas, bangku kwarsa lan jaket udan kanggo nggawe pemandangan "Glowing Gore-Tex Cave".

Erin Sullivan

Erin Sullivan

Sullivan nemu sukses gedhe liwat seri fotografi dheweke. Akeh tukang foto liyane sing nemokake cara kreatif kanggo ngatasi pandemik.

Sawetara photojournalist wis njupuk dalan menyang dokumentasi pandemi lan liya-liyane nangkep kepriye kahanan urip saben wong Amerika.

Fotografi berbasis Nashville, Jeremy Cowart ngembangake seri ing ngendi dheweke nyekel wong-wong sing wis dipisah sacara geografis dening Covid-19.

Akeh proyek sing padha karo sing padha, kayata "potret port" masyarakat Roger Hoovers.

* sebagian sumber @ edition.cnn.com





dikirim ing Buzz lan diwenehi , , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN