kaca crita saka film "Parasite"

Sadurunge "Parasite"

Sadurunge Bong Joon-Ho Parasit minangka film sing diakoni sacara kritis, plot ciptaan film kasebut mung minangka papan cerita.

Digambar dening Bong, papan cerita kasebut ngemot arah kamera, dialog, lan cathetan pementasan, supaya dheweke bisa mbayangake kanthi lengkap film kasebut sadurunge tekan endi wae ing cedhak pesawat kasebut.

sawise Parasit Sapasang penghargaan musim sing paling anyar, Grand Central Publishing ngangkat papan crita film kasebut lan wiwit ngowahi dadi novel grafis.

Buku kasebut, dawane 304 kaca, wis dibebasake ing Korea Kidul lan disetel kanggo dirilis ing basa Inggris tanggal 19 Mei.

Wawasan anyar babagan pendekatan Bong kanggo proses nggawe film bakal luwih apik kanggo aficionados film ing saindenging jagad.

Foto: Bong Joon-Ho


GAMBAR DINA IKI

Tafsiran Modern

Tafsiran Modhèl kaluwihan pemahat Marcus Golter nuduhake pati minangka foto fotografer nganggo ponsel ing

gambar pantai kanthi watu sing dituduhake karo tandhing kafe vinta sing diowahi dadi pemandangan

Impian ing Donya Nyata

Impian ing Donya Nyata Ing seri foto, Invasivo, fotografer Samm Escobar Solano campuran fotografi nganggo digital stark

Sajarah

Sejarah Yayasan Solomon R. Guggenheim didegaké ing 1937, lan papan sing didhasarake ing New York pisanan

Lampu salju salju kutha Harbin China nuduhake lampu warna-warni ing musim dingin

Ice City

Ice City Sugeng rawuh ing Harbin, sawijining kutha ing North East China, sing saben taun dadi suwene rong wulan

Lapisan gambar idaman intelijen Google ing lapisan idaman AI robot

Impian Robotik

Impian Robotik Nalika nggoleki foto ing internet, intelijen buatan Google digunakake kanggo ngurutake jutaan

ombak nabrak mercusuar County Durham Seaham badai laut segara peringatan cuaca

Kacilakan gelombang

County Durham, Inggris Gelombang nabrak ing tembok pier ing Mercusuar Seaham amarga peringatan cuaca tetep ana ing papan

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore

Skor Urip kanggo Hardcore Genre musik sing dikenal minangka "rock punk" minangka unik kanggo kualitas visual

pasir segara pantai esuk pasir tokoh patung misterius

Papan Liyane

Liyane Merseyside, UK | Potongan patung digawe ing taun 1997 dening seniman Inggris, Sir Antony Gormley. Dumunung ing Crosby

Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing The World World Congress People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing nyembah bintang saka

Kewan Segara Refleksi Penyu foto ireng lan putih Kristen Vizl Silent Kingdom: Donya ing ngisor Gelombang

Bayangan

Renungan foto putih lan putih Christian Vizl ing segara kewan sing ana ing bukune Senyap Karajan: Donya ing Teluk Gelombang

Manhattan Piandel

Manhattan Magic "Manhattanhenge" kedadeyan kaping pirang-pirang ing taun, nalika srengenge langsung mlebu ing antarane bangunan kasebut. "Iku a

Montain Morning

Mountain Morning Tukang foto nyipta kamera ing sisih ndhuwur Gunung Daisen ing Prefektur Tottori, Jepang. Photographer Takashi

Pa Respect

Paid Ngabari walikota London, Sadiq Khan, ngormati dheweke ing Peringatan marang wong-wong Yahudi sing dipateni ing Eropa

Kabeh Katresnan Abadi Kanggo Artis Jepang Pumps Yayoi Kusama, kamar pangilon immersive dots titik seni cahya

Waluh tanpa wates

Waluh Tanpa wates Iki instalasi sing nggumunake, Kabeh Katresnan Abadi Kanggo labu, yaiku dening seniman Jepang Yayoi Kusama.




dikirim ing Gambar Dina Iki lan diwenehi , , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN