wong sing cocog karo badan emas karo swiwi ing tangga abang

Ing Moments Paling Dielingake Met Gala: Ngelingake Acara Fesyen Paling Gedhe Taun iki

Ing tanggal 4 Mei 2020, langkah-langkah Met tetep kosong, ora ana ing babagan gaya fashion taun biasane kanggo para selebriti lan perancang.

Sanajan pesta bintang kasebut kanthi tradisional diiringi pameran ing musium sajrone pirang-pirang wulan, akeh potongan seni soirre iki katon ing wengi acara kasebut.

Katy Perry minangka lampu gantung ukuran umur kanthi lilin listrik lan kristal, sing dirancang dening Jeremy Scott Moschino.

Saben taun, tema unik menehi inspirasi busana ikonik sing nyurung wates fashion.

Tema taun iki, Babagan Wektu: Fashion lan Duration, nduwe pameran sing menehi penghormatan hubungane karo fashion, sing bakal ditampilake ing Metropolitan Museum wiwit Oktober.

Sanajan penundaan acara kasebut, ana sawetara selebriti isih njupuk menyang media sosial kanggo nggawé ulang wayah Met Gala.

Jared Leto lunga dhewe menyang Met Gala taun iki, teka karo manik kepala.

Nanging efek virtual beda tinimbang ndeleng tampilan katon ing tangga sing ngliwati mlebu museum.

Ing 2019 Met Gala, interpretasi saka Camp digunakake sacara umum, lan kanthi mangkono ngasilake macem-macem tampilan.

Billy Porter netepake standar Met Gala anyar, kanthi tekan platform sing digawa dening enem wong.

Cara Delevingne teka ing klambi katumbiri sing mripat lan headset sing apik banget dening Dior Haute Couture.

Luwih saka lawang sing dramatis iki, catuit sing dihiasi nganggo swiwi 10 kaki lan headset emas 24 karat niru ensembel sing dianggep "Gusti Allah."

Kangge, Jared Leto diakses kanthi sirah dhewe, duweke Gucci.

Ing ngisor iki katon saka tampilan rahang saka acara taun pungkasan:

Laverne Cox ing Siriano Kristen.

Joe Jonas lan Sophie Turner ing rasukan pelengkap Louis Vuitton.

Saoirse Ronan rawuh ing urutan sing dipasang dening Gucci.

Zendaya nglayangake tongkat lan ndandani gaun Tommy Hilfiger dadi gaun Cinderella sing mencorong.

Ezra Miller tekan karpet abang nganggo klambi sing dirancang Burberry.

* sebagian sumber @ www.cnn.com





dikirim ing Buzz lan diwenehi , , , , , , , .

Deleng LAGI ...

LOG-IN